JCT MOBILE LED Kandaraan nyaéta 1st parusahaan high-tech nu ngahususkeun dina kandaraan mobile LED, Kandaraan Rékréasi, asesoris trailer sarta ngagabungkeun R&D, Produksi, jualan na operasi babarengan.Kusabab 2007, kami parantos dikembangkeun janten merek Cina anu paling kasohor khusus dina kendaraan sélulér LED.Kami ngagaduhan patén-patén langkung ti 30 barang, sareng parantos dilaporkeun ku média mainstream sababaraha kali.

INQUIRY

Hot Sale

  • 8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk

    nu anyar E-F8 towed LED propaganda trailer dibuka ku JCT bakal ditarima ogé ku konsumén di imah jeung di mancanagara sakali eta dibuka!Trailer propaganda LED ieu ngagabungkeun kaunggulan tina seueur produk Jingchuan.
    8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk
  • 21㎡ Trailer Diterangkeun Mobile Dipasang Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

    JCT mangrupa pilihan pangalusna tina Mobile LED Trailer pikeun maranéhanana anu kudu make tampilan LED mobile outdoor.Ayeuna kami JCT ngaluncurkeun produk séri Mobile LED Trailer (MBD) énggal, séri MBD ayeuna gaduh tilu modél, anu disebut MBD-15S, MBD-21S, MBD-28S.Dinten ieu ngenalkeun anjeun Mobile LED Trailer (Model: MBD-21S).
    21㎡ Trailer Diterangkeun Mobile Dipasang Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal
  • 4,5m panjang 3-sided layar ngarah awak treuk

    treuk LED mangrupakeun alat komunikasi iklan outdoor pohara alus.Éta tiasa ngalakukeun publisitas merek pikeun konsumén, kagiatan acara jalan, kagiatan promosi produk, sareng ogé janten platform siaran langsung pikeun kaulinan maén bal.Ieu mangrupakeun produk pohara populér.
    4,5m panjang 3-sided layar ngarah awak treuk
  • layar 3sides bisa narilep kana 10m layar panjang mobile dipingpin treuk

    E-3SF18 LED wahana iklan optimizes sarta ngaronjatkeun deficiencies sahiji metodeu publisitas tradisional.Cai mibanda fluidity kuat, gambar tilu diménsi jeung realistis, sarta layar lega.Éta pasti bakal janten pamimpin dina iklan luar sareng "duta perlindungan lingkungan".Kakuatan merek anu dipidangkeun ku perusahaan ngalangkungan kendaraan pariwara bakal langkung kuat sareng langkung kuat, sareng énergi perusahaan anu disampaikeun moal diremehkeun, ku kituna tungtungna ngahontal tujuan perusahaan pikeun meunang pesenan sareng ngawujudkeun pangwangunan perusahaan.
    layar 3sides bisa narilep kana 10m layar panjang mobile dipingpin treuk
  • 21㎡ Mobile Led Trailer Pikeun Kajadian Olahraga

    JCT tipe anyar LED trailer EF21 geus diluncurkeun.The sakabéh unfolded ukuran produk trailer LED ieu: 7980 × 2100 × 2618mm.Éta mobile sareng merenah.The trailer LED bisa towed mana ker iraha wae.Saatos nyambungkeun kana catu daya, éta tiasa dibuka sapinuhna sareng dianggo dina 5 menit.Ieu pisan cocog pikeun pamakéan outdoor.
    21㎡ Mobile Led Trailer Pikeun Kajadian Olahraga