TaiZhou Jingchuan Electonics technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan bertéknologi luhur ka-1 anu khusus kana kendaraan mobile LED, Kendaraan Rékréasi, aksésoris gandeng sareng ngagabungkeun R&D, Produksi, penjualan sareng operasi babarengan. Ti saprak 2007, kami parantos dikembangkeun janten Tiongkok anu kawéntar terkenal ngahususkeun kana kendaraan sélulér LED. Kami ngagaduhan patén langkung ti 30 barang, sareng parantos dilaporkeun ku média mainstream sababaraha kali.

PISANAN

Penjualan Panas

  • 4㎡ SOLAR MOBILE LED TRAILER

    4㎡solar mobile led trailer munggaran nyusun surya, LED layar warna pinuh sareng gandeng iklan seluler pikeun diintegrasikeun kana sajumlah organik, ngarobih catu daya LED trailer mobile sateuacanna kedah milarian catu daya éksternal atanapi nyandak watesan generator, langsung dianggo Modeu catu daya tanaga mandiri tanaga surya, kinerja tinggi, catu daya anu teu kaganggu, langkung kondusif pikeun panangtayungan lingkungan, saluyu sareng kawijakan hémat énergi sareng énergi anu anyar, aman sareng dipercaya, tanpa pamiaraeun.
    case_img_01
  • 6㎡ Mobile Led Trailer

    JCT 6㎡ mobile LED trailer nyaéta 18 taun JingChuan seri peluncuran trailer mangrupikeun produk énggal, trailer promosi LED sélulér dina dasar E - F4 ningkatkeun tampilan layar LED aréa permukaan, ukuran layarna 3200 mm * 1920 mm, visual gambar shock asa kuat, dina waktos anu sami dibandingkeun sareng E - ngadamel produk seri anu sami, diperyogikeun luasna langkung alit, langkung gampang parkir jalan dina kaayaan rame, tempat parkir transformasi anu fleksibel.
    226