layar 3sides bisa narilep kana 10m layar panjang mobile dipingpin treuk

Katerangan pondok:

Modél: E-3SF18

E-3SF18 LED wahana iklan optimizes sarta ngaronjatkeun deficiencies sahiji metodeu publisitas tradisional.Cai mibanda fluidity kuat, gambar tilu diménsi jeung realistis, sarta layar lega.Éta pasti bakal janten pamimpin dina iklan luar sareng "duta perlindungan lingkungan".Kakuatan merek anu dipidangkeun ku perusahaan ngalangkungan kendaraan pariwara bakal langkung kuat sareng langkung kuat, sareng énergi perusahaan anu disampaikeun moal diremehkeun, ku kituna tungtungna ngahontal tujuan perusahaan pikeun meunang pesenan sareng ngawujudkeun pangwangunan perusahaan.


Rincian produk

Tag produk

Dina 2022, JCT ngaluncurkeun jinis kendaraan iklan LED anyar: E-3SF18.Kandaraan iklan LED E-3SF18 ieu parantos ditingkatkeun dina fungsi produk sateuacana.Saban sisi kendaraan iklan dilengkepan layar LED definisi tinggi luar kalayan ukuran 3840mm * 1920mm, sareng pungkur kendaraan dilengkepan ukuran layar 1920mm * 1920mm, layar dina dua sisi gerbong ngadopsi mode unfolding sisi kontrol hiji-tombol.Saatos sisi unfolding, éta sampurna spliced ​​kalawan layar pungkur tina gerbong pikeun ngabentuk sakabeh layar badag kalayan ukuran 9600mm * 1920mm.Sudut nempoan layar ultra-lega ngajadikeun gamut warna leuwih lega., Gambar leuwih realistis, sakabeh E-3SF18 LED wahana iklan diwangun ku opat bagian: chassis mobile treuk, sistem layar badag, sistem catu daya sarta sistem operasi.Hal ieu loba dipaké dina publisitas, promosi produk, konser pausahaan jeung lembaga Jeung sagala jinis kagiatan publisitas outdoor, jeung sajabana, disebut pakarang magic pamasaran iklan modern jeung nyimpen duit.

Hiji-tombol kadali jauh, operasi leuwih merenah

Sistem operasi kendaraan iklan LED E-3SF18 ngadopsi operasi tombol kadali jauh hiji konci.Saatos kendaraan iklan diparkir, operator ngan ukur kedah nangtung di sisi kendaraan pariwara sareng nganggo kadali jauh pikeun gampang ngarengsekeun angkat sareng nurunkeun opat suku anu ngadukung kendaraan.Layar dina dua sisi anu unfolded na retracted samping ku samping, sarta layar tilu sided dihurungkeun tur mareuman, sahingga wahana iklan aman tur merenah ngagunakeun, sarta operasi anu basajan tur jelas.

Splicing mulus di sisi layar, kinerja dipercaya

The 1920mm * 1920mm layar dina dua sisi tina mobil iklan bisa unfolded gigir, sarta spliced ​​kalawan 1920mm * 1920mm layar buntut tina gerbong pikeun ngabentuk sakabeh 9600mm * 1920mm layar badag.Prosés splicing seamless eliminates gangguan gap visual, sarta tampilan layar lengkep jeung koheren;Sistim nu, layar tilu sided teu ngan bisa maénkeun eusi sarua audio synchronously, tapi ogé maénkeun audio eusi béda dina layar pamisah, kinerja téh dipercaya, sarta eusi playback bisa switched di will, anjeun tiasa ngalakukeun sakumaha anjeun resep.

Smart dipingpin treuk paméran, lega tur muka

Dilengkepan merek high-end DF Auto salaku sasis mobile, kalayan desain awak énggal, rohangan nyetir anu lega sareng visi anu lega, kontrol suhu kamar:
● Cab lega
● réduksi Noise, insulasi sora jeung desain réduksi Geter
● pangalaman nyetir nyaman
● Audio-visual jeung fungsi kontrol suhu ningkat

Mobile tur merenah, panyalindungan lingkungan jeung hemat energi

Kandaraan iklan LED E-3SF18 ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun kakurangan metode publisitas tradisional.Éta gaduh mobilitas anu kuat, gambar réalistis tilu diménsi, sareng layar anu lega.Éta pasti bakal janten pamimpin dina iklan luar sareng "duta perlindungan lingkungan".Kakuatan merek anu ditampilkeun ku perusahaan ngalangkungan kendaraan pariwara bakal langkung ageung sareng langkung ageung, sareng énergi perusahaan anu disampaikeun moal diremehkeun, ku kituna tungtungna ngahontal tujuan pikeun meunang pesenan sareng ngawujudkeun pangwangunan perusahaan.

Spésifikasi
chassis treuk
merek DF Otomatis Diménsi 5990x2450x3200mm
Mesin Isuzu JE493ZLQ3A (75KW / 240NM), Euro II Modél EM97-101-902J (Sasis Tipe 2)
Korsi Baris tunggal Total massa 4500 kg
Jarak kabayang 3308MM, piring spring: 6/6 + 5 Dasar as 3308 mm
Ban 7.00R16, kembar pungkur As Bangle 2.2 / Jiangling 3.5T
Konfigurasi séjén setir katuhu / AC / pigura 190mm / rem cair / rotasi kakuatan / tanki bahan beuleum 76L / 12V
Hidrolik ngangkat sarta Sistem ngarojong
Dipingpin layar 90 gelar silinder elehan hidrolik 2 buah
Ngarojong suku Manjang jarak 300mm 4 buah
Ngangkat hidrolik Ditinggalkeun 0-2000mm
Grup generator jempé
Diménsi 2060 * 920 * 1157 mm Kakuatan 24KW solar generator set
Tegangan jeung frékuénsi 380V / 50HZ Mesin AGG, modél mesin: AF2540
Motor GPI184ES Geuning Kotak super jempé
Lain pangaturan speed éléktronik
Layar LED
Diménsi 3840mm * 1920mm * 2 sisi + 1920 * 1920mm * 1pcs Ukuran modul 320mm (W) * 320mm (H)
Merk lampu Cahaya Raja Titik Pitch 4 mm
Caang ≥6500cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 250w/㎡ Konsumsi Daya Max 750w/㎡
Sasayogian tanaga Meanwell DRIVE IC ICN2153
Kartu narima Nova MRV316 Laju seger 3840
Bahan kabinét Paéh tuang aluminium beurat kabinét alumunium 30 kg
Modeu pangropéa Service hareup Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED SMD2727 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 62500 Titik/㎡
Resolusi modul 80*404 titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
rojongan sistem Windows XP, WIN 7,
Parameter kakuatan
tegangan input Tilu fase lima kawat 380V tegangan kaluaran 220V
Arus asup 40A Kakuatan 0,3 kwh/㎡
Sistem Kontrol Multimedia
prosésor video NOVA Modél VX400
Sénsor luminance NOVA
Sistim sora
Panguat kakuatan Kaluaran kakuatan: 350W Jelema nu ngomong Konsumsi kakuatan Max: 100W * 4
E-3SF18 Spésifikasi11 (5)
E-3SF18 Spésifikasi11 (8)
E-3SF18 Spésifikasi11 (3)
E-3SF18 Spésifikasi11 (6)
E-3SF18 Spésifikasi11 (1)
E-3SF18 Spésifikasi11 (4)
E-3SF18 Spésifikasi11 (7)
E-3SF18 Spésifikasi11 (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami