Batré Power Billboard Trailer

Katerangan pondok:

Modél: EF8NE

Trailer Billboard Daya Batré JCT (Modél: EF8NE) ngadamel debutna, dilengkepan batré énergi énggal, sareng desain inovatifna ngahasilkeun langkung seueur deui ka konsumén!
Kami bungah pisan pikeun ngenalkeun produk énggal ka anjeun, Trailer Billboard Daya Batré (E-F8NE)!Produk ieu mangrupikeun hasil panalungtikan sareng pamekaran ati-ati urang.Hal ieu dirarancang khusus pikeun kagiatan luar sareng promosi pariwara, tujuanana pikeun nyangking para nasabah kana modeu pamakean anu langkung merenah sareng hasil anu langkung ageung.


Rincian produk

Tag produk

Pilihan pangsaéna pikeun kagiatan sareng promosi iklan:
E
F8NE dipingpin trailer(Énergi anyar dipingpin trailer

EF8NE
Spésifikasi
Penampilan trailer
Total beurat 1500 kg Diménsi 5070mmx1900mmx2042mm
Max speed 120 Km/h As Beurat beban 1500KG
Meupeuskeun Rem leungeun
Layar LED
Diménsi 3840mm * 2240mm Ukuran modul 320mm (W) * 160mm (H)
Merk lampu Lampu kawat emas Titik Pitch 5 mm
Caang ≥6500cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 50w/㎡ Konsumsi Daya Max 200w/㎡
Sasayogian tanaga Xingxiu 24V DRIVE IC ICN2153
Kartu narima Nova MRV416 Laju seger 3840
Bahan kabinét Beusi beurat kabinét Besi 50 kg
Modeu pangropéa Service pungkur Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED DIP 570 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 40000 Titik/㎡
Resolusi modul 64*32 Titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
rojongan sistem Windows XP, WIN 7,
Batré
Diménsi 730mm * 430mm * 237mm spésifikasi batré 51.2V 300Ah
Mesin ngecas listrik
Modél NPB-1200 Meanwell Diménsi 250 * 158 * 67 mm
Parameter kakuatan
tegangan input 90 ~ 264VAC tegangan kaluaran 48V
Arus asup 28A Konsumsi kakuatan rata 50w/㎡
Sistim pamaén
Pamaén NOVA Modél TB50-4G
Sénsor luminance NOVA
Sistim sora
Panguat kakuatan Kaluaran kakuatan sapihak: 250W Jelema nu ngomong Konsumsi kakuatan Max: 50W * 2
Sistim hidrolik
Tingkat tahan angin Tingkat 8 Ngarojong suku 4 PCS
Ngangkat hidrolik: 1300 mm Lipet layar LED 960 mm

Dilengkepan pak batré kualitas luhur, anu tiasa tetep dianggo salami 30 jam dina muatan pinuh

Ayeuna, kalolobaan trailer LED di dunya nganggo catu daya éksternal atanapi masang generator anu misah pikeun ngawasa layar LED: urut modeu catu daya éksternal tiasa ngalaman kasusah dina milarian sumber listrik nalika kagiatan promosi luar.Titik suplai ngerakeun, sareng anu terakhir nganggo modeu catu daya generator, anu henteu ngan ukur nyéépkeun béngsin sareng ningkatkeun biaya pamakean, tapi ogé bising nalika dianggo generator.Éta bakal ngaganggu épék sora tina pidéo iklan.Trailer Billboard Daya Batré JCT kami (E-F8NE) dilengkepan pak batré kualitas luhur 51.2V300AH, anu tiasa salami 30 jam dina muatan pinuh.Éta pisan ningkatkeun genah kagiatan promosi taneuh sareng henteu ngabutuhkeun sambungan listrik anu rumit.Teu aya kabutuhan pikeun konsumén pikeun milih tegangan sareng kakuatan, sareng ngecas voltase lebar ngajantenkeun langkung gampang pikeun konsumén sapertos nganggo smartphone!Dina waktos anu sami, batré énergi énggal aman, éfisién, ramah lingkungan sareng hemat energi, anu ngirangan biaya pamakean samentawis ngahasilkeun kauntungan anu langkung luhur.

Énergi anyar Billboard Trailer-10
Énergi anyar Billboard Trailer-14

Dilengkepan 8.8㎡ layar hemat energi outdoor definisi tinggi

Pikeun konfigurasi layar produk ieu, kami milih layar hemat energi LED outdoor anu pang populerna di pasar ayeuna.Ukuran layarna 3840*2240mm, anu dilengkepan ku IC supir hemat energi.Ieu ngaheéat ngeunaan 25% -36% leuwih énergi ti biasa outdoor layar LED.Konsumsi énergi rata-rata nyaéta 60W / ㎡ sareng konsumsi kakuatan layar pinuh nyaéta 520W.Kit modul pinuh ditutupan ku cincin tahan cai di tukangeun, anu super waterproof, nyegah uap cai asup, sareng ningkatkeun umur jasa komponén éléktronik.

Énergi anyar Billboard Trailer-16
Énergi Anyar Billboard Trailer-13

Ngahijikeun fungsi ngangkat layar LED, tilepan sareng puteran kana hiji, nyiptakeun média énggal pikeun iklan luar

Trailer Billboard Daya Batré (E-F8NE)integrates fungsi ngangkat (1300mm stroke), tilepan (180 ° luhur jeung ka handap), sarta puteran (330 ° rotasi manual) babarengan.Éta tiasa nyaluyukeun jangkungna sareng sudut layar LED dumasar kana kabutuhan lingkungan dina situs, anu ngajamin yén pamiarsa tiasa nampi sudut pandang anu pangsaéna sareng ningkatkeun éfék komunikasi.Utamana cocog pikeun dianggo di tempat-tempat rame sapertos kota, rapat, sareng acara olahraga luar.

Énergi Anyar Billboard Trailer-12
Énergi Anyar Billboard Trailer-11

Produk urang ngadopsi prosés manufaktur canggih jeung alat produksi pikeun mastikeun stabilitas jeung reliabilitas kualitas produk jeung kinerja.Dina waktos anu sami, JCT nengetan detil sareng kontrol kualitas.Unggal produk ngalaman uji sareng pamariksaan anu ketat sateuacan ninggalkeun pabrik pikeun mastikeun yén pangguna ngagaduhan aksés kana produk sareng jasa anu kualitas luhur.Upami anjeun perusahaan pariwara, atanapi anjeun kedah ngamajukeun pariwara anjeun di luar, punten ulah sono produk ieu ti JCT!Kami yakin yén Trailer Billboard Daya Batré ieu (E-F8NE) gaduh poténsi pikeun ngahasilkeun hasil anu saé!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami