Warta

  • JCT bersinar di ISLE Shenzhen kalayan layar mobil LED panganyarna na

    JCT bersinar di ISLE Shenzhen kalayan layar mobil LED panganyarna na

    Ti 29 Pébruari nepi ka 2 Maret 2024, ISLE International Smart Display and System Integration Exhibition diayakeun sacara megah di Shenzhen International Convention and Exhibition Center.Perusahaan JCT ilubiung dina paméran sareng ngahontal kasuksésan lengkep ...
    Maca deui
  • INTERNASIONAL SMART DISPLAY AND INTEGRATED SYSTEM EXHIBITION (SHENZHEN)

    INTERNASIONAL SMART DISPLAY AND INTEGRATED SYSTEM EXHIBITION (SHENZHEN)

    Wilujeng sumping di didatangan JCT stan nomer Aula 7-GO7 dina tampilan pinter internasional jeung paméran sistem terpadu 2024 di Shenzhen salila 29 Pébruari-Mar.2.JCT MOBILE LED VEHICLES mangrupikeun perusahaan téknologi budaya anu khusus dina produksi, penjualan, ...
    Maca deui
  • Game Ngarobah LED Awak Treuk: Revolutionizing Iklan outdoor sarta promosi

    Game Ngarobah LED Awak Treuk: Revolutionizing Iklan outdoor sarta promosi

    Dina dunya anu gancang-gancang, anu terus-terusan ngembang, usaha-usaha terus-terusan milarian cara-cara inovatif pikeun narik perhatian calon konsumén.Salah sahiji solusi inovatif sapertos nyaéta awak treuk LED, alat komunikasi iklan luar anu kuat anu revolutionizin ...
    Maca deui
  • Masa Depan Iklan: Trailer Billboard Énergi Anyar

    Masa Depan Iklan: Trailer Billboard Énergi Anyar

    Di dunya anu gancang-gancang ayeuna, iklan parantos janten bagian anu penting dina usaha anu suksés.Kalayan naékna téknologi digital, perusahaan terus-terusan milarian cara anu énggal sareng inovatif ...
    Maca deui
  • Kumaha Maénkeun Mobile Trailer LED Screen in Motion

    Kumaha Maénkeun Mobile Trailer LED Screen in Motion

    Maénkeun layar LED anjeun nalika trailer anjeun ojah mangrupikeun cara anu saé pikeun narik perhatian ka bisnis anjeun.Éta ngamungkinkeun anjeun ngahontal pamiarsa anjeun nganggo pidéo pariwara sareng kontén promosi sareng tiasa ningkatkeun aw...
    Maca deui
  • Naha Trailer LED Mobile Lengkep Ngarobih Industri Periklanan?

    Naha Trailer LED Mobile Lengkep Ngarobih Industri Periklanan?

    Gandeng LED mobile ngarevolusi industri iklan, nyayogikeun platform anu dinamis sareng pikaresepeun pikeun usaha pikeun pasar produk atanapi jasana.Gandeng inovatif ieu ngagabungkeun mobilitas kendaraan sareng layar LED ageung, ngajantenkeun alat anu efektif sareng serbaguna pikeun ...
    Maca deui
  • EYZD22 Mobile dua sisi layar LED treuk

    EYZD22 Mobile dua sisi layar LED treuk

    YZD22 Mobile treuk LED nyaéta treuk layar paling adaptable kalawan dua sisi layar LED.Éta mawa generator on-board pikeun ngawasaan layar sareng sistem kontrolna.EYZD22 tiasa ngajalankeun TV langsung, DVD, pintonan slaid, Youtube, Internét, Média Sosial sareng antarmuka kana SDI / HDMI pikeun live ...
    Maca deui
  • EF16 Mobile LED trailer

    EF16 Mobile LED trailer

    Trailer LED Mobile ageung (EF16) dipasang pikeun acara luar ageung!Cocog pikeun Kajadian Luar ageung sapertos Konsér Luar, Festival, Saringan, Kajadian Olahraga, Live Video atanapi aktivasina Kaulinan.Biaya operasi anu langkung handap ngamungkinkeun anjeun nawiskeun harga anu langkung saé pikeun palanggan anjeun ...
    Maca deui
  • E-XL3070 LED wahana iklan

    E-XL3070 LED wahana iklan

    Kandaraan iklan JCT E-XL3070 LED gaduh mobilitas anu luhur sareng henteu diwatesan ku daérah.Éta tiasa ngarambat ka unggal juru kota, kalayan dampak anu ageung, jangkauan anu lega, sareng panongton anu ageung.Iklan wahana mobile teu diwatesan ku waktu, lokasi, atawa jalur.Aranjeunna tiasa ngirimkeun iklan ku ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina tampilan mobil LED

    Kaunggulan tina tampilan mobil LED

    Hai, réréncangan, dinten ieu kuring bakal ngenalkeun anjeun kaunggulan tampilan mobil LED: 1. Média mobile, kalayan sosialisasi anu langkung kuat, jangkauan anu langkung lega sareng pangaruh anu langkung saé.Dibandingkeun sareng tampilan LED anu sanés, tampilan mobil LED sok gerak.Inpormasi iklan tiasa disiarkeun iraha waé sareng t...
    Maca deui
  • EF12 dipingpin layar mobile trailer

    EF12 dipingpin layar mobile trailer

    Naha anjeun masih hariwang ngeunaan cara ngamajukeun merek sareng produk anjeun?Naha anjeun hoyong narik perhatian langkung seueur jalma sareng ngantepkeun langkung seueur jalma terang langkung seueur ngeunaan produk anjeun?Naha anjeun badé ngayakeun acara promosi, tapi anjeun masih hariwang ngeunaan layar, audio sareng fasilitas sanés ...
    Maca deui
  • JCT 9.6m wahana tampilan promosi - a aula tampilan produk movable

    JCT 9.6m wahana tampilan promosi - a aula tampilan produk movable

    Ngahijikeun fungsi sapertos pagelaran panggung, tampilan produk, pangalaman interaktif, sareng lampu kilat mobile, Minuhan sadaya kabutuhan wisata roadshow anjeun!1. Gemblengna dimensi kandaraan: 11995 ...
    Maca deui