Warta

  • Klasifikasi tampilan LED anu dipasang dina kendaraan

    Kalayan pamekaran gancang tampilan LED, tampilan LED anu dipasang dina kendaraan bakal némbongan. Dibandingkeun sareng biasa, tetep sareng teu tiasa ngalih tampilan LED, éta ngagaduhan syarat anu langkung luhur dina stabilitas, anti gangguan, shockproof sareng aspek sanésna. Metode klasifikasi na ogé bénten-bénten sesuai sareng anu sanés ...
    Maca deui
  • Pangropéa propésional metode LED trailer anu saé

    Kalayan tampilan normal produk éléktronik LED, LED trailer dina kendaraan sélulér luar nalika dianggo di lingkungan, waktos ngajalankeun, sareng sanésna, sadayana ngagaduhan masalah anu rumit, ku sabab éta dianggo henteu ngan ukur kedah merhatoskeun panggunaan katerampilan, tapi ogé kedah sering pikeun pangropéa trailer LED, éta tiasa janten ...
    Maca deui
  • 2021 JCT customizable LED service publicity vehicle debut

    2021 JCT customizable LED service publisitas wahana perdana

    Langkung seueur perusahaan parantos ngempelkeun "jasa pikeun proyék-proyék mata pencaharian masarakat" kana tugas-tugas inti na, sapertos perusahaan tanaga sareng tanaga termal, pembangkit cai sareng perusahaan-perusahaan sanés anu aya hubunganana sareng dahareun, pakéan, perumahan sareng transportasi masarakat. JCT LED serv ...
    Maca deui
  • Nyandak kaputusan mésér kandaraan iklan LED saatos ngartos perusahaan Jingchuan (JCT)

    Kalayan kamekaran masarakat, média janten seueur pisan, tina koran tradisional, sacara bertahap ditingkatkeun janten salebaran, telepon sélulér, komputer .... Iklan luar ruangan parantos nyusup kana unggal aspek kahirupan urang. Jalma-jalma parantos angkat ti ditampa sacara aktif sakedik ...
    Maca deui
  • LED advertising vehicle is the perfect combination of mobile vehicle and LED screen

    Wahana iklan LED mangrupikeun kombinasi sampurna wahana seluler sareng layar LED

    Dina taun-taun ayeuna, beuki seueur perusahaan domestik sareng asing sareng média luar anu nganggo kendaraan iklan LED. Aranjeunna berinteraksi sareng konsumén ngalangkungan siaran langsung, roadshows kagiatan sareng cara anu sanés, supados sadayana tiasa langkung ngartos merekna sareng produkna, sareng ningkatkeun konsumen ...
    Maca deui
  • Mobile LED trailer — a new tool for outdoor media publicity

    Mobile LED trailer - alat anyar pikeun publisitas média luar

    Natal taunan bakal sumping pas, sareng mall balanja utama ogé mimiti aktip ngiklan sareng siap-siap pikeun festival penjualan, waktos ieu anjeun tiasa milih trailer LED Mobile salaku alat média promosi produk outdoor anjeun. Jingchuan Mobile LED trailer diwangun ku chass anu tiasa dilacak ...
    Maca deui
  • New outdoor advertising media trend – LED vehicle screen communication advantages

    Trend média iklan luar anyar - kaunggulan komunikasi layar wahana LED

    Layar wahana LED Jingchuan, mangrupikeun layar tampilan LED mobile luar ageung, tampilan HD warna outdoor ageung dipasang dina awak chassis gandér sélulér tina média iklan luar, dianggo pikeun promosi iklan sareng promosi, pangaruh anu luar biasa. di handap ieu urang bakal gaduh ...
    Maca deui
  • How do stage trucks resist cold in winter?

    Kumaha truk panggung nolak tiis dina usum?

    Kumaha truk panggung nolak tiis parah upami tiris teuing dina usum? Dina usum tiis, kumaha treuk panggung nolak tiis? Kumaha upami teuing tiris dina pagelaran sareng angkat hidrolik moal tiasa jalan? Atanapi kumaha upami treuk panggung teu tiasa ngamimitian? Kinerja résistansi tiris tina treuk panggung ...
    Maca deui
  • Control options for screen stage trucks

    Pilihan kontrol pikeun truk panggung layar

    Aya dua jinis kendali pikeun truk panggung layar, hiji anu manual sareng anu sanésna nyaéta kadali jarak jauh. Samentawis éta, éta ngagaduhan sababaraha modeu operasi sapertos operasi manual, operasi kadali jarak jauh, operasi kancing, jst. Janten treuk panggung layar mana anu langkung saé? Mode operasi mana anu langkung saé? Ti ...
    Maca deui
  • Understand Classification of Billboard Stage Truck before Buying

    Ngartos Klasifikasi Trak Tahap Billboard sateuacan Mésér

    Truk panggung Billboard katingali beuki sering dina kahirupan urang. Mangrupikeun treuk khusus pikeun pagelaran sélulér sareng tiasa dikembangkeun janten tahapan. Seueur jalma anu henteu terang konfigurasi mana anu kedahna aranjeunna mésér, sareng dina hal ieu, éditor JCT ngadaptarkeun klasifikasi truk panggung. 1. Cl ...
    Maca deui
  • Introduction to the features of mobile stage trucks

    Pengantar fitur truk panggung mobile

    Dina bidang periklanan luar, aya treuk panggung mobile. Tahap bawaan na bergerak bébas sareng truk kotak, janten éta henteu ngan ukur nambahan pangaruh iklan, tapi ogé ngajantenkeun "tahap bergerak" janten kanyataan. Éta ogé ngagaduhan épék promosi anu penting, anu praktis sareng merenah. JCT ...
    Maca deui
  • Moving stage truck makes stages moving

    Truk panggung anu ngalir ngajantenkeun tahapan obah

    Di jalan anu ribut, anjeun pasti ningali van anu tiasa kabuka kalayan tahapan. Peralatan panggung anu canggih ieu nyayogikeun seueur usaha pikeun ngalaksanakeun kagiatan sareng publisitas sareng pangaruhna atra. Jinis peralatan panggung anyar ieu nyaéta treuk panggung. Unggal tempat dimana st pindah ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2