4,5m panjang 3-sided layar ngarah TRUK BODY

Katerangan pondok:

Model: 3360 ngarah awak treuk

treuk LED mangrupakeun alat komunikasi iklan outdoor pohara alus.Éta tiasa ngalakukeun publisitas merek pikeun konsumén, kagiatan acara jalan, kagiatan promosi produk, sareng ogé janten platform siaran langsung pikeun kaulinan maén bal.Ieu produk pohara populér.


Rincian produk

Tag produk

3375 LED TRUK BODY-1
3375 LED TRUK BODY-3
3375 LED TRUK BODY-5

Nyanghareupan sertifikasi ketat ngeunaan ékspor chassis treuk Cina ka pasar Éropa sarta Amérika, JCT nyadiakeun konsumén jeung solusi disruptive kalawan wawasan pasar getol sarta sumanget inovatif.Strategi kami nyaéta fokus kana ngahasilkeun kotak treuk LED kualitas luhur sareng masihan pilihan chassis treuk ka konsumén.Konsumén bisa kalawan bébas milih chassis treuk katuhu nurutkeun kaayaan pasar lokal jeung kabutuhan.

strategi ieu teu ngan cleverly bypassed masalah sertifikasi ékspor, tapi ogé ngaheéat konsumén loba waragad.Konsumén teu kedah mayar tariffs tinggi na ongkos angkutan barang keur impor treuk sakabéh, tapi ngan perlu ngaropéa kotak treuk LED nurutkeun kana gambar chassis kami nyadiakeun.Ieu mah ngan saukur simplifies prosés, tapi ogé ngurangan waktu pangiriman, bringing genah hébat ka konsumén.

Spésifikasi
Parameter kotak kargo
Diménsi 4585 * 2220 * 2200mm Total beurat 2500KG
Grup generator jempé
Diménsi 1260 * 750 * 1040mm Kakuatan 16KW solar generator set
Tegangan jeung frékuénsi 380V / 50HZ Mesin Yang Dong, modél mesin: YSD490D
Motor GPI184ES Geuning Kotak super jempé
Lain pangaturan speed éléktronik
Layar pinuh warna luar (kénca sareng katuhu)
Diménsi 3840 * 1920 mm Titik titik 5 mm
Merk lampu kinglight Ukuran modul 320mm (W) * 160mm (H)
Caang ≥6500cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 250w/㎡ Konsumsi Daya Max 750w/㎡
Sasayogian tanaga Meanwell DRIVE IC ICN2053
Kartu narima Nova MRV316 Laju seger 3840
Bahan kabinét Beusi beurat kabinét Besi 50 kg
Modeu pangropéa Service pungkur Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED SMD2727 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 40000 Titik/㎡
Resolusi modul 64*32 Titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
rojongan sistem Windows XP, WIN 7,
Layar pinuh warna luar (sisi tukang)
Diménsi 1280 * 1760 mm Titik titik 5 mm
Merk lampu kinglight Ukuran modul 320mm (W) * 160mm (H)
Caang ≥6500cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 250w/㎡ Konsumsi Daya Max 750w/㎡
Parameter kakuatan (suplai prower éksternal)
tegangan input Fase tunggal 240V tegangan kaluaran 240V
Arus asup 30A Konsumsi kakuatan rata 300wh/㎡
Sistim kontrol pamuter
prosésor video Nova Modél TB60-4G
Sistem sora
Jelema nu ngomong CDK 100W, 4 lembar Panguat kakuatan CDK 500W
ngangkat hidrolik
jarak perjalanan 1700 mm
Tahap hidrolik
Ukuran 5200 mm * 1400 mm tangga 2 pek
guardrail 1 set

The Modél 3360 treuk LEDhenteu ngan dilengkepan sistem playback multimédia canggih, ngarojong playback disk U jeung format video mainstream, tapi ogé reshaping pola iklan jeung komunikasi brand kalawan gelar luhur na mobilitas sarta kalenturan.Salaku terminal pariwara portabel, treuk Modél 3360 LED tiasa nyaluyukeun lokasi tampilan dumasar kana paménta pasar sareng strategi publisitas iraha waé pikeun mastikeun yén inpormasi dikirimkeun ka pamiarsa target dina waktos sareng tempat anu paling diperyogikeun.Ieu henteu ngan ukur ningkatkeun sinyalna sareng tingkat jangkauan iklan, tapi ogé ngajantenkeun inpormasi merek langkung jelas sareng jelas di payuneun masarakat.Dina hal publisitas komoditi, peran treuk LED sabagian signifikan.Bisa akurat nepikeun ciri produk jeung nilai brand ngaliwatan harti luhur jeung épék audio-visual ngareureuwas, éféktif narik perhatian konsumén poténsial, sarta merangsang kahayang pikeun meuli.

Dina raraga minuhan kaperluan diversified pasar, model urang 3360 LED design treuk fléksibel, bisa ngonpigurasi kalawan P2.5, P3, P4, P5 sarta spésifikasi séjén layar.Layar definisi tinggi ieu ngajamin dampak visual tina iklan, ngajantenkeun merek atanapi pesen kampanye anjeun nangtung di kota anu sibuk.Naha éta téh wangunan citra brand jangka panjang, atawa promosi acara samentara, kotak treuk LED kami bisa nyadiakeun éfék publisitas alus teuing.

Prosés meuli kotak treuk LED basajan tur jelas, mastikeun yén anjeun bisa kalayan gampang ngakses parabot iklan nu peryogi.Ieu léngkah pameseran khusus:

Lengkah 1: Konfirmasi sasis sareng konfirmasi gambar

Kami bakal komunikasi sareng anjeun dina jero pikeun mastikeun yén urang ngartos modél sareng syarat sasis treuk khusus anu anjeun pilih.Sakali gambar chassis geus ditangtukeun, urang bakal make ieu salaku patokan pikeun tukang ngaput kotak treuk LED pikeun anjeun.

LED Treuk Awak-01

Lengkah 2: Produksi Pabrik

Saatos ngonfirmasi gambar chassis, pabrik profésional kami bakal gancang ngamimitian prosés produksi pikeun mastikeun yén kotak treuk LED didamel kalayan presisi anu luhur pikeun kabutuhan anjeun.

LED Treuk Awak-02

Hambalan 3: Packing jeung angkutan port

Saatos produksi réngsé, kami bakal ngalaksanakeun pamariksaan kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén unggal kotak treuk LED nyayogikeun standar kualitas luhur.Saatos éta, kotak-kotak bakal dibungkus leres sareng diatur pikeun pangiriman ti pabrik urang ka palabuhan anu ditunjuk.

LED Treuk Awak-04

Lengkah 4: Port ka Gudang Angkutan

Sakali dugi ka palabuhan anu ditunjuk, kami bakal mastikeun yén kotakna aman sareng gancang ditransfer ka gudang anjeun.Anjeun tiasa sacara fleksibel ngatur transportasi sareng panarimaan kotak dumasar kana jadwal anjeun nyalira.

LED Treuk Awak-05

Lengkah 5: Instalasi Gampang

Pikeun ngagampangkeun anjeun masang kotak treuk LED, kami bakal nyayogikeun pidéo instalasi lengkep sareng petunjuk jauh ti teknisi.Anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah-léngkah dina pidéo, anjeun tiasa kalayan gampang ngarengsekeun pamasangan kotak.

LED Treuk Awak-06
LED Treuk Awak-07

Milih kotak treuk LED tina JCT teu ukur ngandung harti yén anjeun milih hiji metodeu iklan efisien sarta eye-catching, tapi ogé ngandung harti yén anjeun milih cara pikeun innovate kalawan kami sarta terus megatkeun ngaliwatan kasusah.Hayu urang babarengan pikeun muka bab anyar tina iklan outdoor, sarta nyieun leuwih kasempetan bisnis babarengan!

3375 LED TRUK BODY-8
3375 LED TRUK BODY-7
3375 LED TRUK awak-9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami