• VMS traffic trailer- full color

    Trailer lalu lintas VMS- warna pinuh

    Modél:

    JCT VMS traffic trailer tiasa ningalikeun dinamika patalimarga anu jelas, pituduh sareng pituduh lalu lintas, éta ogé ngagaduhan kaunggulan ieu: 1. Kaluaran inpormasi jalan dadakan dina waktosna pikeun ngégag kamacetan lalu lintas; 2. Anggo nirkabel, 4G sareng metode transmisi data sanés pikeun nyambungkeun ngaliwatan platform pangendali lalu lintas; 3. Éta tiasa nyambung kana sababaraha protokol (NTCIP, TCP / IP, PROFIBUS, XML-OPC, jst.); 4. Ukuran layar trailer lalu lintas VMS tiasa disaluyukeun; Model VMS traffic trailer-warna s ...
  • VMS traffic trailer-single color screen

    Layar warna trailer-tunggal lalu lintas VMS

    Modél:

    JCT VMS traffic trailer (layar warna hiji), disingget janten VMS di dunya, mangrupikeun alat penting pikeun ngaleupaskeun kaayaan patalimarga sareng inpormasi hidayah patalimarga. Éta mangrupikeun alat tampilan inpormasi patalimarga sareng alat-alat pemancar cahaya LED salaku unit tampilan dasar, kalayan fungsi gambar sareng tampilan téks. JCT LED VMS Sign Trailer operasi hemat énergi ngajantenkeun damel lami ti biasa. Panel solar ngecas otomatis pareum nalika batréna dieusi pinuh, cegah ...
  • Taxi rear window display quotation

    Tanda kutip tampilan tukang jandéla

    Modél:

    Sistem tampilan jandéla JCT Taxi pungkur gaduh desain anu maju sareng wajar, kinerja biaya tinggi, pangaruh tampilan anu stabil, sareng instalasi sareng perawatan anu merenah.
  • Taxi Topper LED Display Price List

    Taksi Topper LED Daptar Harga Tampilan

    Modél:

    Sistem tampilan jandéla JCT Taxi pungkur gaduh desain anu maju sareng wajar, kinerja biaya tinggi, pangaruh tampilan anu stabil, sareng instalasi sareng perawatan anu merenah.
  • 2㎡ SOLAR MOBILE LED TRAILER

    2㎡ SOLAR MOBILE LED TRAILER

    Model: E-F2 SOLAR

    2m2 surya dipimpin gandeng (Modél : E-F2 Surya) ngadopsi ngahijikeun tanaga surya, layar LED warna lengkep luar sareng gandengan iklan mobile. Éta ngalangkungan watesan sateuacanna yén trailer mobile LED kedah milarian sumber kakuatan éksternal atanapi nyandak generator pikeun catu daya, sareng langsung ngadopsi modél catu daya mandiri tanaga surya.
  • 4㎡ SOLAR MOBILE LED TRAILER

    4㎡ SOLAR MOBILE LED TRAILER

    Model: E-F4 SOLAR

    4m2 surya dipingpin gandeng (Model : E-F4 SOLAR ly mimitina ngahijikeun surya, LED layar warna pinuh outdoor sareng gandeng iklan seluler sasarengan kana hiji organik.
  • 6M MOBILE LED TRUCK-IVECO

    6M MOBILE LED TRUCK-IVECO

    Modél: E-YWK3300

    JCT 6M MOBILE LED TRUCK-IVECO (Model : E-YWK3300) ngadopsi chassis IVECO; diménsi sakabéh treuk: 5995 * 2200 * 3200 mm; émisi standar nasional: Nasional Ⅴ / Ⅵ. Gerbongna dilengkepan sofa, méja sareng korsi, panél seuneu, lanté aluminium bermotif, LCD TV mérek sareng panggung khusus
  • 6m Mobile Exhibition Truck-foton Aumark

    6m Paméran Mobile Treuk-foton Aumark

    Modél: E-KR3360

    JCT 6m paméran mobil treuk-Foton Aumark (Model : E-KR3360) nganggo mérek high-end Foton Motor Group "Aumark" salaku chassis sélulér, kalayan dunya super "Cummins" anu luhur di dunya, éta ngagaduhan rohangan nyetir anu lega sareng lega visi
  • 6M MOBILE LED TRUCK—Foton Ollin

    TRUCK LED MOBILE 6M — Foton Ollin

    Modél: E-AL3360

    JCT 6m mobil LED treuk (Model : E-AL3360) ngadopsi chassis treuk khusus Foton Ollin sareng ukuran kendaraan sacara umum nyaéta 5995 * 2130 * 3190mm. Kartu nyetir biru C cocog pikeun éta kusabab panjang kendaraan kirang tina 6 m
  • 8M MOBILE LED TRUCK

    8M TRUCK LED MOBILE

    Modél: E-W4800

    JCT 8M mobile LED treuk (Model : E-W4800) ngadopsi chassis treuk khusus Foton Aumark sareng ukuran kendaraan sacara umum nyaéta 8730 * 2370 * 3990mm. 8m treuk LED sélulér tiasa dipilih pikeun dilengkepan layar sutra atanapi dua sisi ageung ageung layar LED pinuh warna luar sareng ukuran layar dugi ka 5440 x 2240mm anu tiasa diangkat dina hiji atanapi dua sisi. Tahap hidrolik otomatis ogé tiasa dilengkepan, treuk LED bakal janten treuk tahap anu gerak nalika tahapan dibuka
  • 6m LED MOBILE TRUCK – Foton Aumark

    6m LED TRUCK MOBILE - Foton Aumark

    Modél: EW3360

    JCT 6m LED TRUCK MOBILE - Foton Aumark (Model : E-W3360) dirobah ku chassis Foton Aumark sareng layar hemat énergi warna pinuh LED. Awak treuk E-W3360 LED MOBILE TRUCK kirang ti 6 méter, éta tiasa dilisensikeun sareng disetir
  • 6m LED MOBILE TRUCK-Nanjing YueJin

    6m LED MOBILE TRUCK-Nanjing YueJin

    Model: ESH2800

    Henteu masalah dimana dimana ayana sareng kumaha lingkunganana nangtang, éta tiasa ngalakukeun tugasna ku cara anu unik. JCT 6m LED MOBILE TRUCK-Nanjing YueJin (Model : E-SH2800) parantos janten operator iklan anyar anu ngahijikeun iklan, pelepasan inpormasi sareng siaran TV dina panon masarakat.
123 Teras> >> Halaman 1/3