• 21㎡ Trailer Diterangkeun Mobile Dipasang Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

    21㎡ Trailer Diterangkeun Mobile Dipasang Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

    Modél: MBD-21S Enclosed

    JCT mangrupa pilihan pangalusna tina Mobile LED Trailer pikeun maranéhanana anu kudu make tampilan LED mobile outdoor.Ayeuna kami JCT ngaluncurkeun produk séri Mobile LED Trailer (MBD) énggal, séri MBD ayeuna gaduh tilu modél, anu disebut MBD-15S, MBD-21S, MBD-28S.Dinten ieu ngenalkeun anjeun Mobile LED Trailer (Model: MBD-21S).
  • 21㎡ Platform Mobile Diterangkeun Trailer Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

    21㎡ Platform Mobile Diterangkeun Trailer Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

    Modél: MBD-21S Platform

    Mobile LED Trailer (Modél: MBD-21S Platform) mangrupikeun alat tampilan AD mobile luar anu kuat anu nyayogikeun kalenturan sareng efektivitas anu teu aya tandingan pikeun kampanye sareng kampanye pamasaran anjeun.Trailer LED ieu ngagunakeun téknologi hidrolik canggih pikeun ngangkat layar, rotasi sareng operasi sanésna langkung lancar sareng akurat.Leuwih ti éta, hiji-klik kadali jauh ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang ngadalikeun gerakan layar LED tanpa léngkah operasi kompléks, greatly ngaronjatkeun genah tur kaamanan operasi.
  • 28㎡ Trailer Diterangkeun Mobile Dipasang Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

    28㎡ Trailer Diterangkeun Mobile Dipasang Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

    Modél: MBD-28S Enclosed

    Wadahna enclosed trailer LED: rentang pinuh ku solusi tampilan outdoor ditingkatkeun.
    Dina dasar inheriting gerakan gancang konsisten tur ciri operasi merenah produk JCT, kami 28㎡ enclosed mobile trailer LED (model: MBD-28S Enclosed) bakal mawa anjeun hiji pangalaman tampilan outdoor unprecedented.
  • 28㎡ Platform Mobile Diterangkeun Trailer Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

    28㎡ Platform Mobile Diterangkeun Trailer Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

    Modél: MBD-28S Platform

    Dina jaman anu gancang ieu, unggal detik berharga, khususna dina iklan luar.Perusahaan JCT terang kabutuhan anjeun, pikeun anjeun ngawangun trailer MBD-28S Platform LED, supados kagiatan publisitas anjeun langkung efisien, ngareureuwas, ngahemat waktos sareng usaha!
  • 4㎡ Scooter iklan trailer pikeun promosi produk

    4㎡ Scooter iklan trailer pikeun promosi produk

    Modél: SAT4 Scooter iklan trailer

    Trailer iklan Scooter - hakekatna nyaéta média iklan mobile, anu mangrupakeun kombinasi sampurna énergi anyar héjo sareng téknologi anyar.Henteu ngan ukur nganggo bahan layar LED kalayan perlindungan lingkungan, énergi kombinasi kreativitas pariwara sareng operator anu tiasa dipindah-pindah parantos leres-leres ngahontal cakupan sadaya-buleud tina titik kontak lintasan dina bunderan kahirupan masarakat.Upami anjeun gaduh sababaraha trailer iklan skuter, trailer iklan skuter ieu tiasa nutupan sababaraha komunitas, angkat ka tempat dimana mobil sareng treuk henteu diidinan, sareng tiasa ogé sumebar ka sudut jalan anu béda.
  • 26 méter pasagi mobile LED trailer

    26 méter pasagi mobile LED trailer

    Modél: MBD-26S Platform

    MBD-26S Platform 26 méter pasagi mobile LED trailer nangtung kaluar dina widang tampilan iklan outdoor kalawan kinerja diversified sarta desain humanized.Ukuran sakabéh trailer ieu 7500 x 2100 x 3240mm, tapi awak badag teu mangaruhan operasi fléksibel na, nu cocog pisan pikeun rupa-rupa lingkungan outdoor.Jeung aréa layar LED na ngahontal 6720mm * 3840mm, nyadiakeun spasi cukup pikeun tampilan eusi iklan.