• kasus hiber leutik dipingpin layar cocog pikeun indoor jeung mobile

    kasus hiber leutik dipingpin layar cocog pikeun indoor jeung mobile

    Modél: PFC-4M

    Konsep desain layar dipimpin kasus hiber portabel nyaéta pikeun nyayogikeun pangguna nilai praktis anu pangsaéna.Ukuran sakabéh nyaéta 1610 * 930 * 1870mm, kalayan beurat total ngan 340KG.Desain portabel na ngajadikeun konstruksi sarta disassembly prosés leuwih merenah tur efisien, nyimpen pamaké waktu jeung énergi.
  • Kasus hiber portabel dipingpin layar

    Kasus hiber portabel dipingpin layar

    Modél: PFC-8M

    Portable Flight case LED display mangrupikeun produk anu ngahijikeun tampilan LED sareng kasus Penerbangan, desain anu kompak, struktur anu kuat, gampang dibawa sareng diangkut.Tampilan LED kasus hiber portabel panganyarna JCT, PFC-8M, ngahijikeun angkat hidrolik, rotasi hidrolik sareng téknologi tilepan hidrolik, kalayan beurat total 600 KG.Kalayan operasi tombol basajan, layar LED kalawan 3600mm * 2025mm bisa narilep kana hal hiber 250010001800mm, sahingga angkutan poean sarta gerakan leuwih merenah.
  • 12,5m outdoor LED Témbongkeun Wadahna

    12,5m outdoor LED Témbongkeun Wadahna

    Modél: MLST-12.5M Témbongkeun Wadahna

    The 12,5 m outdoor LED Tembongkeun Wadahna (model: MLST-12.5M Tembongkeun Wadahna) dijieun ku JCT.semi-trailer husus ieu teu ngan gampang pikeun mindahkeun, tapi ogé bisa unfolded kana panggung pagelaran.Mobil panggung LED dilengkepan layar LED ageung luar, panggung hidrolik otomatis pinuh, sora sareng cahaya profésional, sareng sadaya bentuk pagelaran panggung tos dipasang dina mobil.Wewengkon interior tiasa dirobih dumasar kana karakteristik kagiatan pikeun ngaoptimalkeun rohangan interior.Ieu bébas tina defects waktos-consuming jeung kuli-intensif konstruksi panggung tradisional jeung disassembly.Éta leuwih efisien sarta gancang, sarta bisa raket digabungkeun jeung métode pamasaran séjén komunikasi, pikeun ngahontal turunan fungsi.