4㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk

Katerangan pondok:

Modél: E-F4

Jingchuan 4㎡ mobile LED trailer(Modél:E-F4) disebut "sparrows leutik, tapi boga lima bagian", sarta disebut "BMW mini" dina runtuyan trailer jingchuan.


Rincian produk

Tag produk

Jingchuan4㎡ mobile LED trailer(Modél:E-F4disebut "sparrows téh leutik, tapi boga sakabeh lima bagian", sarta disebut "BMW mini" dina jingchuan trailer series.The sakabéh ukuran tina 4㎡mobile LED iklan trailer ngan 2914mm * 1800mm * 2260mm, kirang ti 5 méter pasagi. bisa dipaké pikeun parkir hiji E-F4, nu teu mangaruhan lalulintas jalan jeung ngaheéat biaya rental loka pikeun sababaraha rame kota, alun jeung occasions.At séjén, produk ieu dilengkepan rojongan, ngangkat hidrolik, puteran. sareng sistem anu sanés, fungsi lengkep; Ukuran layarna 2560mm * 1600mm, sareng layar full-warna outdoor dilengkepan definisi ultra luhur, anu masih tiasa ngajantenkeun jalma pangalaman gambar visual anu pangsaéna.

Spésifikasi
Penampilan trailer
Ukuran trailer 2700×1800×2600mm Ukuran layar LED: 2560*1600MM
aci torsi 1 ton 5-114.3, marake listrik 1 pceu Ban 185R14C 5-114.3 2 PCS
Ngarojong suku 440 ~ 700 beban 1,5 ton 4 PCS Panyambung sirah bal 50mm, 4 liang konektor dampak Australia, rem kawat
Max speed 120 Km/h As As tunggal
Meupeuskeun Rem leungeun RIM UKURAN: 14*5.5, PCD: 5*114.3, CB: 84, ET: 0
Layar LED
Diménsi 2560mm * 1600mm Ukuran modul 320mm (W) * 160mm (H)
Merk lampu Cahaya Raja Titik Pitch 5/4 mm
Caang ≥6500cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 250w/㎡ Konsumsi Daya Max 750w/㎡
Sasayogian tanaga Meanwell DRIVE IC ICN2153
Kartu narima Nova MRV316 Laju seger 3840
Bahan kabinét Beusi beurat kabinét Besi 50 kg
Modeu pangropéa Service pungkur Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED SMD2727 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 40000/62500 Titik/㎡
Resolusi modul 64*32/80*40Titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
rojongan sistem Windows XP, WIN 7,
Parameter kakuatan (suplai prower éksternal)
tegangan input Fase tunggal 220V tegangan kaluaran 220V
Arus asup 20A Konsumsi kakuatan rata 0,3 kwh/㎡
Sistim kontrol multimedia
Pamaén Nova TB3-4G kartu narima Nova-MRV328
Sénsor luminance NOVA
Ngangkat hidrolik
Ngangkat hidrolik: 1000mm Rotasi manual 330 derajat

360° layar nu bisa diputer

4㎡mobile dipingpin rojongan integrasi trailer, sarta fungsi ngangkat hidrolik, sistem puteran, JingChuan parusahaan timer dimekarkeun puteran pituduh pin bisa ngawujudkeun rentang visual LED 360 ° euweuh Angle maot, salajengna ningkatkeun éfék komunikasi, sarta hususna cocog pikeun kota, assembly. , aplikasi kasempetan rame kayaning widang olahraga outdoor.

13 (1)
13 (2)

Penampilan busana, sains sareng téknologi ngalih rarasaan

Robah gaya garis produk, awak tradisional adopts desain euweuh pigura , garis bersih, sudut, nu pinuh ngagambarkeun rasa jeung sains modern jeung technology.Especially cocog pikeun kontrol lalulintas, kinerja, acara hipster, kayaning peluncuran mobil éléktronik, nyaéta kagiatan. tina tren fashion jeung téhnologi motong-ujung atawa produk, sarta media sejenna pikeun ngamajukeun pangalusna.

详情图1
详情图2

Sistim hidrolik impor, kaamanan jeung stabilitas

Diimpor kaamanan sistem hidrolik jeung stabilitas, bisa ngarambat 1000 mm; Bisa disaluyukeun nurutkeun sarat lingkungan, layar LED, pastikeun panongton meunang sudut nempoan pangalusna.

a (5)
14

Sistim hidrolik impor, kaamanan jeung stabilitas

Diimpor kaamanan sistem hidrolik jeung stabilitas, bisa ngarambat 1000 mm; Bisa disaluyukeun nurutkeun sarat lingkungan, layar LED, pastikeun panongton meunang sudut nempoan pangalusna.

Desain traction bar unik

4㎡mobile dipingpin trailer dilengkepan alat inersia jeung rem leungeun, ngagunakeun mobil bisa towed pikeun mindahkeun, dimana leuwih jalma nu siaran jeung publisitas, dimana mikir;

Parameter téknis produk

1. Gemblengna ukuran: 2914 * 1800 * 2260mm, nu 400mm nyaeta alat inersial, sarta rod traction: 1000mm;

2. LED outdoor layar warna pinuh (P3 / P4 / P5 / P6) ukuran: 2560 * 1280mm;

3. Sistim ngangkat: silinder hidrolik diimpor ti Italia ku stroke of 1000mm;

4. Dilengkepan sistem playback multimédia, ngarojong 4G, USB flash disk jeung format video mainstream;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami