Warta

  • Tipe 3070 LED treuk iklan di JCT Global Airlift

    Tipe 3070 LED treuk iklan di JCT Global Airlift

    Tipe 3070 mangrupikeun treuk iklan LED leutik di JCT.Gampang nyetir, saé pikeun pariwara dimana-mana.Palanggan ti Afrika maréntahkeun 5 sét sabulan katukang.Aranjeunna negeskeun yén treuk ieu urgent sareng teu aya telat anu diidinan.Kalayan tingkat produksi anu luar biasa sareng hi ...
    Maca deui
  • E-3SF18 LED wahana iklan

    E-3SF18 LED wahana iklan

    Dina 2022, JCT bakal ngaluncurkeun jinis kendaraan iklan LED anyar: E-3SF18.Kandaraan iklan LED E-3SF18 ieu parantos ditingkatkeun dina fungsi produk sateuacana.Saban sisi kendaraan iklan dilengkepan layar LED definisi tinggi luar kalayan ukuran 3 ...
    Maca deui
  • Konéng layar tilu sisi AL3360 katerangan lengkep

    Konéng layar tilu sisi AL3360 katerangan lengkep

    Éta dilengkepan tilu sisi layar dipimpin luar (kénca + katuhu + sisi pungkur) sareng angkat hidrolik ganda dina dua sisi (ngangkat hidrolik 1.7M) sareng generator pikeun sistem listrik sareng multimedia (n...
    Maca deui
  • EF16 mobile dipingpin trailer

    EF16 mobile dipingpin trailer

    Ieu dilengkepan 16squ outdoor dipingpin layar (Kinglight atanapi Nationstar lampu P3 / P4 / P5 / P6) jeung angkat hidrolik (360 ° leungeun puteran, hidrolik ngangkat 2M, tilepan) jeung sistem multimédia (nova pamuter atawa prosésor video).Biaya produksi sadayana nyaéta h ...
    Maca deui
  • trailer miniatur, Modél: EF4

    trailer miniatur, Modél: EF4

    Ieu dilengkepan 3-4 squ dipingpin layar tur angkat hidrolik (330 ° leungeun puteran, hidrolik ngangkat 1M) jeung sistem multimédia (nova pamuter atawa prosésor video).Biaya manufaktur sadayana rendah, cocog pikeun pamekaran ngamimitian.Ieu cocog pikeun advertisin leutik ...
    Maca deui
  • Desain anyar LED kotak treuk layar opat sisi

    Desain anyar LED kotak treuk layar opat sisi

    A badag ngaropéa opat sided dipingpin layar wahana tanpa sirah mobil ieu dikirim ti JCT ka palabuhan Ningbo pikeun ékspor, sarta hasil anjog di Australia, nagara geulis, ngaliwatan angkutan kapal kargo badag.Lajeng konsumén di Australia bakal ngumpul c hareup ...
    Maca deui
  • E-F12 mobile LED trailer layar badag-dirancang pikeun iklan outdoor

    E-F12 mobile LED trailer layar badag-dirancang pikeun iklan outdoor

    Hey sobat!Naha anjeun kantos mendakan masalah anu henteu mendakan tempat anu cocog pikeun ngawangun layar LED dina acara promosi luar, hayu urang tingali trailer layar ageung LED mobile ieu - modél: EF12;hey, babaturan!Naha anjeun kuciwa yén anjeun henteu gaduh persamaan ...
    Maca deui
  • Kandaraan Propaganda Seuneu LED, Pembantu Anu Saé pikeun Nyegah Bahaya Seuneu

    Kandaraan Propaganda Seuneu LED, Pembantu Anu Saé pikeun Nyegah Bahaya Seuneu

    Dina 2022, JCT bakal ngaluncurkeun kendaraan propaganda anti seuneu LED anyar ka dunya.Dina taun-taun ayeuna, kajadian kahuruan sareng ledakan parantos muncul dina aliran anu teu aya watesna di sakumna dunya.Kuring masih émut kahuruan liar Australia dina taun 2020, anu kaduruk langkung ti 4 bulan sareng nyababkeun 3 milyar ...
    Maca deui
  • Bubuka kana Ciri jeung Kaunggulan tina LED Performance Panggung Kandaraan

    Bubuka kana Ciri jeung Kaunggulan tina LED Performance Panggung Kandaraan

    Ayeuna, beuki loba pausahaan media outdoor di imah jeung di mancanagara milih ngagunakeun kandaraan panggung kinerja LED pikeun ngalengkepan karya maranéhanana dina panalungtikan pasar produk, tata brand, brand Listing promosi, sarta perencanaan acara produk, jadi publikasi outdoor profésional ...
    Maca deui
  • Sakabéh prosés treuk treuk LED ka bumi anjeun

    Sakabéh prosés treuk treuk LED ka bumi anjeun

    treuk LED mangrupakeun alat komunikasi iklan outdoor pohara alus.Éta tiasa ngalakukeun publisitas merek pikeun konsumén, kagiatan acara jalan, kagiatan promosi produk, sareng ogé janten platform siaran langsung pikeun kaulinan maén bal.Ieu produk pohara populér.Sanajan kitu, saprak ékspor truc Cina ...
    Maca deui
  • JTC anyar EF4 LED trailer layar hemat energi

    JTC anyar EF4 LED trailer layar hemat energi

    The EF4 solar mobile trailer mangrupakeun trailer leutik kalawan layar LED hemat energi dikembangkeun ku JCT.Urang make lampu DIP, nu pisan hemat energi.Konsumsi kakuatan rata-rata per pasagi ngan 30W, sareng konsumsi kakuatan maksimum unggal modul ngan ukur 4.8W.EF4 tiasa ...
    Maca deui
  • Naon prospek pasar rental kendaraan iklan

    Naon prospek pasar rental kendaraan iklan

    Kandaraan iklan LED parantos seueur dianggo dina taun-taun ayeuna.Aranjeunna teu ngan Ngaiklan jeung mintonkeun di tempat dimana tanaga outdoor anu ngumpul, tapi ogé mikat loba pamakéna pikeun lalajo iraha wae.Éta parantos janten salah sahiji anggota penting dina iklan luar ...
    Maca deui