Kumaha Maénkeun Mobile Trailer LED Screen in Motion

Mobile LED Trailer-1

Maénkeun layar LED anjeun nalika trailer anjeun ojah mangrupikeun cara anu saé pikeun narik perhatian ka bisnis anjeun.Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahontal pamiarsa anjeun nganggo pidéo pariwara sareng kontén promosi sareng tiasa ningkatkeun kasadaran ngeunaan acara anu bakal datang sareng nyebarkeun tawaran khusus anu anjeun gaduh.
Ngajalankeun layar LED anjeun nalika trailer anjeun ojah ngagaduhan seueur mangpaat pikeun bisnis.Éta nunjukkeun ka dunya yén perusahaan anjeun sapinuhna nganggo téknologi sareng éta tiasa narik perhatian anu ngaliwat anu tiasa resep kana naon anu anjeun tawarkeun tapi teu wawuh sareng perusahaan anjeun.

Mangpaat maén gambar atawa video dina layar trailer LED dina gerak

Hayu urang tingali sababaraha mangpaat maén eusi dina layar trailer ojah.

1) Tarik palanggan anu anjeun ngarepkeun.Kalayan trailer layar LED mobile anjeun tiasa narik langkung seueur palanggan.Nempatkeun pesen pariwara anjeun dina rohangan umum kalayan eusi anu pikaresepeun sareng gampang dibaca detil kontak bakal ngingetkeun konsumén poténsial ngan saha anjeun, naon anu anjeun laksanakeun sareng dimana anjeun ayana.

Ieu hususna saé upami anjeun gaduh tawaran khusus waktos kawates atanapi acara anu bakal datang.Contona, upami anjeun garasi ngajalankeun promosi on jualan mobil atawa asesoris, ngahontal kaluar sakuliah locality anjeun bakal waspada konsumén maranéhna kudu meta guna ngamangpaatkeun nawaran husus Anjeun.Ieu lumaku pikeun sakabéh bisnis ti klub wengi ka garasi jeung sagalana sejenna.

2) Kirimkeun merek anjeun sareng ningkatkeun kasadaran.Maén layar sélulér LED anjeun nalika anjeun nyetir, nganteurkeun merek anjeun ka sadaya penjuru kota anjeun.Konsumén poténsial anjeun bahkan henteu terang yén perusahaan anjeun aya sahingga ngirim pesen langsung ka lokalitasna pasti bakal nyababkeun footfall sareng adat.

Pastikeun logo sareng detil kontak anjeun katingali pisan sareng émut.Penting pikeun émut yén ampir sadayana gaduh smartphone janten tong hilap alamat halaman wéb anjeun.

Anjeun tiasa nargétkeun daérah anu cocog sareng profil palanggan anjeun ogé.Janten nyandak merek anjeun ka daérah anu tiasa di luar daérah géografis langsung anjeun bakal ningkatkeun kasadaran merek sacara efektif.

3) Cara anu paling efektif pikeun ngiklankeun.Nganggo trailer layar LED sélulér anjeun mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngiklankeun.Éta ngamungkinkeun anjeun maksimalkeun panggunaan layar LED sélulér anjeun tanpa kedah mayar iklan tambahan.Kalayan ngan ukur biaya bahan bakar anu kedah dipertimbangkeun, metode pariwara ieu nyebar sareng gratis sapertos kitu.Sareng kusabab jalma ningali iklan anjeun tanpa kedah leres-leres milarian éta, éta tiasa masihan konsumén poténsial ide yén aranjeunna peryogi produk anjeun.

Kalayan MBD-21S contona,TheMobile LED Trailer(Modél: MBD-21S)dijieun ku JCT dirancang ku kadali jauh hiji-tombol pikeun genah customer.Konsumén ngan saukur mencét tombol ngamimitian, Hateup kotak katutup anu dihubungkeun sareng layar LED bakal otomatis naek sareng turun, layar bakal otomatis muterkeun layar konci saatos naék kana jangkungna anu disetél ku program, Konci layar LED ageung anu sanés. handap, Hidrolik drive naékna luhur;Saatos layar naék ka jangkungna dieusian, The kénca jeung katuhu narilep layar bisa dimekarkeun, Hurungkeun layar kana ukuran sakabéh badag 7000x3000mm, Bawa panongton pangalaman visual super-ngajempolan, Greatly ningkatkeun éfék publisitas tina usaha;layar LED ogé bisa dioperasikeun hydraulically puteran 360degree, Paduli dimana Mobile LED trailer diparkir, Bisa nyaluyukeun jangkungna sarta sudut rotasi ku kadali jauh, Pasang dina posisi visual optimal.Operasi tombol kadali jauh hiji-tombol ieu, sadaya alat hidraulik operasi aman sareng dipercaya, strukturna awét, henteu peryogi pangguna pikeun ngalaksanakeun operasi manual anu bahaya, ngan ukur 15 menit, sadayana Mobile LED Trailer tiasa dianggo. , supados tiasa ngahémat waktos pangguna sareng henteu hariwang.

Mobile LED trailer-01
Mobile LED trailer-02

waktos pos: Nov-13-2023