JCT bersinar di ISLE Shenzhen kalayan layar mobil LED panganyarna na

Ti 29 Pébruari nepi ka 2 Maret 2024, ISLE International Smart Display and System Integration Exhibition diayakeun sacara megah di Shenzhen International Convention and Exhibition Center.JCT Company milu dina paméran jeung ngahontal kasuksésan lengkep.Pameran ISLE ieu narik seueur pengunjung.Kami, JCT, ilubiung dina paméran ieu sareng produk sareng téknologi panganyarna, nunjukkeun téknologi inovasi produk sareng aplikasi énergi énggal, narik perhatian seueur sémah, sareng bersinar di Pameran ISLE!

Dina paméran ieu, JCT showcased nu MBD-21S LED trailer promosi jeung EF8EN énergi anyar LED layar mobil!

Anu mimiti, abdi hoyong ngenalkeun trailer promosi MBD-21S LED.Hal ieu dirarancang khusus pikeun genah palanggan sareng dirarancang kalayan operasi hiji-tombol ku kadali jauh.Konsumén ngan ukur kedah pencét tombol ngamimitian, sareng layar LED ageung dihubungkeun sareng siling kotak katutup bakal otomatis naek sareng turun.Saatos layar naék ka jangkungna diatur ku program, éta otomatis bakal muterkeun 180 ° pikeun konci layar tur konci LED sejen handap.Layar badag disetir ka luhur ku tekanan hidrolik;teu ngan éta, sanggeus layar diangkat ka jangkungna nu tangtu, sisi kénca jeung katuhu bisa narilep na unfolded, ngarobah layar kana layar tampilan kalawan ukuran sakabéh 7000 * 3000mm.Layar LED badag ogé bisa dioperasikeun hydraulically.Kalawan rotasi 360 °, euweuh urusan dimana produk ieu diparkir, jangkungna sarta sudut rotasi bisa disaluyukeun via kadali jauh pikeun tetep dina posisi visual pangalusna.Sakabéh operasi ngan butuh 15 menit pikeun nempatkeun produk kana pamakéan, ngahemat waktos pamaké sarta salempang.

layar mobil LED-4
layar mobil LED-3

Kauntungannana pameran sejen - EF8EN énergi anyar LED layar mobil téh nya éta dilengkepan pak batré 51.2V300AH kualitas luhur, nu bisa lepas pikeun 30 jam dina muatan pinuh, nu greatly ngaronjatkeun genah kagiatan promosi taneuh sarta henteu. merlukeun sambungan kakuatan pajeulit.Teu aya kabutuhan pikeun konsumén pikeun milih tegangan sareng kakuatan, sareng ngecas voltase lebar ngajantenkeun langkung gampang pikeun konsumén sapertos nganggo smartphone!Dina waktos anu sami, batré énergi énggal aman, éfisién, ramah lingkungan sareng hemat energi, ngirangan biaya pamakean sareng ngahasilkeun kauntungan anu langkung luhur.

Salami paméran ISLE, perusahaan JCT kami ngagaduhan bursa sareng komunikasi anu jero sareng sémah, nunjukkeun pangaweruh profésional sareng kakuatan téknis perusahaan.Staf profésional kami ngenalkeun fitur produk perusahaan sareng kaunggulan téknis ka sémah, kéngingkeun pangakuan sareng pujian ti sémah.Datang némbongkeun minat hébat kana produk jeung téhnologi parusahaan, sarta dikedalkeun kapercayaan maranéhanana dina produk jeung téhnologi parusahaan.

JCT Company ngahontal kasuksésan hébat dina Pameran ISLE.Booth kami janten sorotan seueur pengunjung, narik seueur perhatian, sareng janten sorotan pameran!Di luhur mangrupikeun perkenalan panganyarna tina trailer iklan LED perusahaan kami dina paméran ISLE 2024 anu dipasihkeun ka anjeun ku redaktur "Jingchuan E-Car".Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan trailer iklan LED, anjeun tiasa nyauran JCT Company Sales Hotline: 400-858-5818, atanapi kunjungan halaman wéb JCT Company.

layar mobil LED-1
layar mobil LED-2
layar mobil LED-6

waktos pos: Mar-12-2024