8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk

Katerangan pondok:

Modél: E-F8

nu anyar E-F8 towed LED propaganda trailer dibuka ku JCT bakal ditarima ogé ku konsumén di imah jeung di mancanagara sakali eta dibuka!Trailer propaganda LED ieu ngagabungkeun kaunggulan tina seueur produk Jingchuan.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi
Penampilan trailer
Total beurat 1500 kg Diménsi 5070mmx1900mmx2042mm
Max speed 120 Km/h As Beurat beban 1800KG
Meupeuskeun Rem leungeun
Layar LED
Diménsi 4000mm * 2000mm Ukuran modul 250mm (W) * 250mm (H)
Merk lampu kinglight Titik Pitch 3,9 mm
Caang 5000cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 230w/㎡ Konsumsi Daya Max 680w/㎡
Sasayogian tanaga G-énergi DRIVE IC ICN2153
Kartu narima Nova MRV316 Laju seger 3840
Bahan kabinét Paéh casting aluminium beurat kabinét alumunium 7,5 kg
Modeu pangropéa Hareup jeung sanggeus pangropéa Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED SMD1921 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 65410 Titik/㎡
Resolusi modul 64*64 titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
rojongan sistem Windows XP, WIN 7,
Parameter kakuatan
tegangan input Fase tunggal 220V tegangan kaluaran 220V
Arus asup 28A Konsumsi kakuatan rata 230wh/㎡
Sistim pamaén
Pamaén NOVA Modél TB50-4G
Sénsor luminance NOVA
Sistim sora
Panguat kakuatan Kaluaran kakuatan sapihak: 250W Jelema nu ngomong Konsumsi kakuatan Max: 50W * 2
Sistim hidrolik
Tingkat tahan angin Tingkat 8 Ngarojong suku 4 PCS
Ngangkat hidrolik: 1300 mm Lipet layar LED 500 mm

Dina 2022, trailer propaganda LED E-F8 anyar anu diluncurkeun ku JCT bakal ditampi ku para nasabah di bumi sareng di luar negeri saatos diluncurkeun!Trailer propaganda LED ieu ngagabungkeun kaunggulan tina seueur produk Jingchuan.chassis ieu enlarged tur ngalegaan dina dasar runtuyan produk sarua, ku kituna awak pigura layar LED leuwih stabil, sarta eta oge bisa dijamin tetep dina cuaca goréng angin kuat jeung hujan.Dina waktu nu sarua, ukuran layar ogé geus ditingkatkeun, ngagunakeun luhur-harti outdoor waterproof LED layar, aréa layar ogé geus ngaronjat nepi ka 3840 * 2240mm, sarta konfigurasi proporsi ilmiah tur lumrah aya dina garis kalawan kabiasaan visual masarakat.

layar LED bisa diputer 360 °

E-F8 mobile LED propaganda trailer nyaéta sistem anyar jeung rojongan terpadu, ngangkat hidrolik, sarta fungsi puteran.Kolom pituduh puteran anu dikembangkeun sacara mandiri ku Jingchuan tiasa ngahontal 360 ° sauntuyan tampilan layar LED tanpa tungtung paéh, salajengna ningkatkeun éfék komunikasi.Éta tiasa dianggo di tempat-tempat ramé sapertos rapat sareng acara olahraga luar.

Dilipat "King Kong Dua Sisi"

The unik LED badag-layar téhnologi narilep brings pangalaman visual ngareureuwas sarta robah-robah;nalika narilep, éta bisa dicoo dina dua sisi dina waktos anu sareng, achieving 360 ° sinyalna visual bébas panghalang, sarta layar unfolded bisa ngahontal 8,6 méter pasagi, greatly ngaronjatkeun éfék visual.Jangkungna transportasi diwatesan, anu tiasa nyumponan transportasi sareng panempatan di daérah khusus sareng dilegakeun cakupan média anu diperpanjang.

Téknologi Penampilan Pantun Dinamis

Gaya streamlined produk saméméhna geus robah, sarta awak adopts desain tanpa pigura, kalawan garis beresih jeung edges seukeut tur juru, pinuh reflecting rasa téhnologi jeung modernitas.Sakabeh rak tina kotak operasi multimédia adopts desain chute-tipe, nu bisa ditarik kaluar pikeun pangropéa sarta sambungan;dua lapis lapis kosong tiasa nahan komputer laptop sareng pamuter DVD;sistem playback multimédia ngarojong playback U-disk, sarta ngarojong format video jeung gambar mainstream;expandable Ngawujudkeun playback jauh, sadar timing, sisipan, loop sarta modus playback séjén.

angkat hidrolik diimpor, aman sareng stabil

Sistem angkat hidrolik anu diimpor aman sareng stabil, sareng stroke tiasa ngahontal 1300mm;jangkungna layar LED bisa disaluyukeun nurutkeun pangabutuh lingkungan pikeun mastikeun yén panongton meunang sudut nempoan pangalusna.

Desain traction unik

Dilengkepan alat inersia sareng rem leungeun, éta tiasa ditarik sareng digerakkeun nganggo mobil listrik.Dimana seueur jalma, éta tiasa disiarkeun sareng dipublikasikeun, sareng dimana angkat;suku rojongan manual struktur mékanis dipaké, nu merenah tur gancang beroperasi;

8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk-1
8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk-2
8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk-3
8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk-4
8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk-5
8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk-6
8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk-7
8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk-8
8㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk-9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami