6㎡ mobile dipingpin trailer pikeun promosi produk

Katerangan pondok:

Modél: E-F6

JCT 6m2 mobile LED trailer (Modél: E-F6) mangrupikeun produk énggal tina séri trailer anu diluncurkeun ku perusahaan JingChuan taun 2018. Dumasar kana trailer anu dipimpin mobile E-F4, E-F6 nambihan luas permukaan layar LED sareng ngadamel ukuran layar 3200 mm x 1920 mm.Tapi dibandingkeun sareng produk sanés dina séri trailer, éta ngagaduhan ukuran layar anu langkung alit.


Rincian produk

Tag produk

model:E-F6

JCT 6m2mobile LED trailer(Modél:E-F6) nyaéta produk anyar tina séri trailer anu diluncurkeun ku perusahaan JingChuan taun 2018. Dumasar kana trailer anu dipimpin mobile E-F4, E-F6 nambihan luas permukaan layar LED sareng ngadamel ukuran layar. 3200 mm x 1920 mm.Tapi dibandingkeun sareng produk sanés dina séri trailer, éta ngagaduhan ukuran layar anu langkung alit.Janten 6m2trailer LED mobile ngabogaan shock kuat gambar visual sarta leuwih gampang pikeun parkir sarta pindah tempat parkir dina situasi rame dina waktos anu sareng.

Perusahaan JCT sacara mandiri ngembangkeun pilar pituduh puteran pikeun ngahijikeun sistem pendukung sareng angkat hidrolik sareng sistem rotasi babarengan anu ngawujudkeun rotasi 360 derajat tanpa sudut maot, ningkatkeun éfék komunikasi, sareng khususna cocog pikeun kota, assembly, aplikasi kasempetan rame sapertos lapangan olahraga outdoor. .

Spésifikasi
Penampilan trailer
Beurat kotor 1280 kg Diménsi 4965×1800×2050mm
Max speed 120 Km/h As tunggal 1500 kg Jérman ALKO
Meupeuskeun Rem nabrak jeung rem leungeun
Layar LED
Diménsi 3200mm * 1920mm Ukuran modul 320mm (W) * 160mm (H)
Merk lampu kinglight Titik Pitch 4 mm
Caang ≥6500cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 250w/㎡ Konsumsi Daya Max 750w/㎡
Sasayogian tanaga Meanwell DRIVE IC ICN2153
Kartu narima Nova MRV316 Laju seger 3840
Bahan kabinét Beusi beurat kabinét Besi 50 kg
Modeu pangropéa Service pungkur Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED SMD1921 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 62500 Titik/㎡
Resolusi modul 80*40 titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
rojongan sistem Windows XP, WIN 7,
Arus asup 20A Konsumsi kakuatan rata 250wh/㎡
Sistim pamaén
Pamaén NOVA Modél TB50-4G
Sénsor luminance NOVA
Sistim sora
Panguat kakuatan Kaluaran kakuatan sapihak: 250W Jelema nu ngomong Konsumsi kakuatan Max: 50W * 2
Sistim hidrolik
Tingkat tahan angin Tingkat 8 Ngarojong suku 4 PCS
Ngangkat hidrolik: 1300 mm Lipet layar LED 640 mm
Kaunggulan:
1, tiasa angkat 1300MM, tiasa muterkeun 360 derajat.
2, nganggo rem Listrik sareng rem leungeun!
3, Lampu trailer sareng sertifikasi EMARK, kalebet lampu indikator, lampu rem, lampu péngkolan, lampu samping.
4, kalawan 7 sirah sambungan sinyal inti!
5. dua fenders ban
6, ranté kaamanan 10mm, 80 ring dipeunteun kelas
7, Lampu trailer sareng standar AS, sertifikasi EMARK
8, sakabeh wahana prosés galvanized
9, kartu kontrol kacaangan, otomatis ngaluyukeun kacaangan.
11, LED Play tiasa dikontrol sacara nirkabel!
12. Pamaké jarak jauh bisa ngadalikeun LED SIGN ku ngirim pesen SMS.
13, dilengkepan modul GPS, jarak jauh bisa ngawas posisi dipingpin trailer.

penampilan fashion, téhnologi dinamis

6m anu2trailer LED mobile (Modél: E-F6) ngarobah desain streamline tradisional produk saméméhna kana desain frameless kalawan garis beresih jeung rapih tur edges seukeut, pinuh reflecting rasa elmu, téhnologi jeung modernisasi.Utamana cocog pikeun kontrol lalu lintas, pagelaran, acara busana, peluncuran mobil sareng kagiatan sanés pikeun tren fashion atanapi téknologi atanapi produk canggih.

11
12

Sistem angkat hidrolik impor, aman sareng stabil

6m2mobile solar dipingpin trailer adopts diimpor sistem ngangkat hidrolik kalawan jangkungna perjalanan 1.3m tur éta aman tur stabil.Jangkungna layar LED bisa disaluyukeun nurutkeun pangabutuh lingkungan pikeun mastikeun yén panongton bisa meunang sudut nempoan pangalusna.

14
13

Desain traction bar unik

6m2mobile dipingpin trailer ieu dilengkepan alat inersia jeung rem leungeun, sarta eta bisa towed mun mindahkeun ku mobil pikeun ngalakukeun siaran jeung publisitas.Struktur mékanis tina suku ngadukung manual gampang sareng gancang dioperasikeun.

15
16

Parameter téknis produk

1. Gemblengna ukuran: 4965 * 1800 * 2680mm, nu rod traction: 1263mm;

2. LED outdoor pinuh layar warna (P6) ukuran: 3200 * 1920mm;

3. Sistim ngangkat: silinder hidrolik diimpor ti Italia kalawan stroke of 1300mm;

4. Dilengkepan sistem playback multimédia, ngarojong 4G, USB flash disk jeung format video mainstream;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami