4㎡ Énergi ngahemat layar trailer surya pikeun 24/7

Katerangan pondok:

Modél: E-F4S SOLAR

4㎡ solar mobile dipingpin trailer (Modél: E-F4 SOLAR) firstly integrates surya, LED outdoor layar warna pinuh sarta gandeng iklan mobile babarengan jadi hiji sakabeh organik.


Rincian produk

Tag produk

4m2mobile solar dipingpin trailer(Modél:E-F4Tatasurya) mimitina ngahijikeun surya, layar warna pinuh LED outdoor sareng gandeng iklan mobile ngahiji janten sadayana organik.Éta langsung ngagunakeun tanaga surya salaku catu daya anu teu kaganggu, aman, dipercaya, efisien, langkung kondusif pikeun lingkungan sareng saluyu sareng kawijakan énergi sareng hemat energi énggal, ngalanggar wates mode catu daya anu lami anu peryogi milarian catu daya éksternal atanapi generator.

360 derajat diputer dipingpin layar

Perusahaan JCT sacara mandiri ngembangkeun pilar pituduh puteran pikeun ngahijikeun sistem pendukung sareng angkat hidrolik sareng sistem rotasi babarengan anu ngawujudkeun rotasi 360 derajat tanpa sudut maot, ningkatkeun éfék komunikasi, sareng khususna cocog pikeun kota, assembly, aplikasi kasempetan rame sapertos lapangan olahraga outdoor. .

a (6)
a (1)

Penampilan modis, téknologi dinamis

Gantina gaya streamline produk saméméhna, gandeng anyar adopts desain frameless kalawan garis beresih jeung rapih tur edges seukeut, pinuh reflecting rasa elmu, téhnologi jeung modernisasi.Ieu hususna cocog pikeun konduktor lalulintas, pop show, fashion show, mobil éléktronik release produk anyar, jsb.

a (2)
a (3)

Sistem angkat hidrolik impor, aman sareng stabil

4m2mobile solar dipingpin trailer adopts sistem ngangkat hidrolik diimpor kalawan jangkungna perjalanan 1m tur éta aman tur stabil.Jangkungna layar LED bisa disaluyukeun nurutkeun pangabutuh lingkungan pikeun mastikeun yén panongton bisa meunang sudut nempoan pangalusna.

a (5)
a (4)

Desain traction bar unik

4m2solar mobile dipingpin trailer ieu dilengkepan alat inersia jeung rem leungeun, sarta eta bisa towed mun mindahkeun ku mobil pikeun ngalakukeun siaran jeung publisitas.Struktur mékanis tina suku ngadukung manual gampang sareng gancang dioperasikeun.

Pasokan tenaga surya sareng batré

4pcs 180W panels surya.Contona, waktos efektif ngecas solar diitung salaku 5 jam per poé.180 * 4 * 5 = 3600W, kakuatan ieu tiasa salami 1 dinten.Éta sustainable dina poé cerah kalawan 12pcs 2V 400AH accu.

4m2gandeng mobile solar dipingpin gaduh mode suplai kakuatan bebas sarta uninterrupted jeung kinerja tinggi.Éta aman, dipercaya, stabil, teu bising, ramah lingkungan sareng henteu diwatesan ku lokasi geografis.

1. Ukuran: 2700 × 1800 × 2300mm, alat inersia: 400mm, Tow bar: 1000mm

2. outdoor pinuh énergi warna hemat layar LED (P10) ukuran: 2560 * 1280mm

3. Sistim ngangkat hidrolik: Italia diimpor silinder hidrolik, jangkungna perjalanan 1000m.

Konsumsi 4.Power (konsumsi rata): 50W / m2(diukur).

5. Sistim video Multimedia: Rojongan 4G,U disk, format video mainstream.

Spésifikasi
Penampilan trailer
Ukuran trailer 2700 × 1800 × 2280 mm Ukuran layar LED: 2560*1280MM
Aci torsi 1 ton 5-114.3 1 pceu Ban 185R14C 5-114.3 2 PCS
Ngarojong suku 440 ~ 700 beban 1,5 ton 4 PCS Panyambung sirah bal 50mm, 4 liang konektor dampak Australia, rem kawat
Max speed 100 Km/h As As tunggal As torsional
Meupeuskeun Rem leungeun RIM UKURAN: 14*5.5, PCD: 5*114.3, CB: 84, ET: 0
Layar LED
Diménsi 2560mm * 1280mm Ukuran modul 320mm (W) * 160mm (H)
merek lampu lampu kawat emas hongzheng Titik Pitch 10/8/6,6 mm
Caang ≥5500cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 30w/㎡ Konsumsi Daya Max 100w/㎡
IC drive ICN2069 Laju seger 3840
Sasayogian tanaga HuaYun Kartu narima NOVA MRV416
Ukuran kabinét 2560 * 1280 mm rojongan sistem Windows XP, WIN 7,
Bahan kabinét Beusi beurat kabinét Beusi 50kg/m2
Modeu pangropéa Service pungkur Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED HZ-4535RGB4MEX-M00 Tegangan Operasi DC 4.2, 3.8V
kakuatan modul 5W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 10000 Titik/㎡
Resolusi modul 32*16 Titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 100 ° V: 100 °, ~ 0,5 mm, ~ 0,5 mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
panel surya
Diménsi 1380mm * 700mm * 4PCS Kakuatan 200W*4=800W
Controller surya (Tracer3210AN/Tracer4210AN)
tegangan input 9-36V tegangan kaluaran 24V
Dipeunteun kakuatan ngecas 780W / 24V kakuatan maksimum Asép Sunandar Sunarya photovoltaic 1170W / 24V
Batré
Diménsi 181mm * 192mm * 356mm spésifikasi batré 2V400AH * 12PCS 9.6KWH
Mesin ngecas listrik
Modél NPB-7 5 0 Meanwell Diménsi 230 * 158 * 67 mm
tegangan input 90 ~ 264VAC
Sistim kontrol multimedia
Pamaén Nova TB50-4G kartu narima NOVA MRV416
Sénsor luminance NOVA NS060
Ngangkat hidrolik
Ngangkat hidrolik: 1000mm Rotasi manual 330 derajat
Kaunggulan:
1, tiasa angkat 1000MM, tiasa muterkeun 360 derajat.
2, dilengkepan panels surya sarta converters sarta batré 9600AH, bisa ngahontal 365 poé sataun kontinyu catu daya LED layar.
3, kalawan alat marake!
4, Lampu trailer sareng sertifikasi EMARK, kalebet lampu indikator, lampu rem, lampu péngkolan, lampu samping.
5, kalawan 7 sirah sambungan sinyal inti!
6, kalawan hook ngerek na rod telescopic!
7. dua fenders ban
8, ranté kaamanan 10mm, 80 ring dipeunteun kelas
9, pemantul, 2 hareup bodas, 4 sisi konéng, 2 buntut beureum
10, sakabeh kandaraan prosés galvanized
11, kartu kontrol kacaangan, otomatis ngaluyukeun kacaangan.
12,VMS tiasa dikontrol sacara nirkabel atanapi nirkabel!
13. Pamaké jarak jauh bisa ngadalikeun LED SIGN ku ngirim pesen SMS.
14, dilengkepan modul GPS, jarak jauh tiasa ngawas posisi VMS.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami