28㎡ Trailer Diterangkeun Mobile Dipasang Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

Katerangan pondok:

Modél: MBD-28S Enclosed

Wadahna enclosed trailer LED: rentang pinuh ku solusi tampilan outdoor ditingkatkeun.
Dina dasar inheriting gerakan gancang konsisten tur ciri operasi merenah produk JCT, kami 28㎡ enclosed mobile trailer LED (model: MBD-28S Enclosed) bakal mawa anjeun hiji pangalaman tampilan outdoor unprecedented.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi
Penampilan trailer
Beurat kotor 3400 kg Dimensi (layar luhur) 7500×2100×3500mm
Chassis Jérman-Dijieun AIKO Max speed 100 Km/h
Meupeuskeun Pegatna hidrolik As 2 as, Bearing 3500kg
Layar LED
Diménsi 7000mm (W) * 4000mm (H) Ukuran modul 500mm (W) * 250mm (H)
Merk lampu Cahaya Raja Titik Pitch 3,91 mm
Caang 5000cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 200w/㎡ Konsumsi Daya Max 600w/㎡
Sasayogian tanaga G-Engergy DRIVE IC ICN2153
Kartu narima Nova MRV316 Laju seger 3840
Bahan kabinét Paéh-casting aluminium Ukuran kabinét / beurat 1000 * 1000mm / 25KG
Modeu pangropéa Service pungkur Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED SMD2727 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 65410 Titik/㎡
Resolusi modul 128*64 Titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
Parameter kakuatan
tegangan input Tilu fase lima kawat 380V tegangan kaluaran 220V
Arus asup 30A Konsumsi kakuatan rata 250wh/㎡
Sistem Kontrol Multimedia
prosésor video NOVA Modél VX400S
Panguat kakuatan 1000W Jelema nu ngomong 200W*4
Sistim hidrolik
Tingkat tahan angin Tingkat 8 Ngarojong suku Manjang jarak 400mm
Sistem ngangkat sareng tilepan hidrolik Ngangkat Range 5000mm, bearing 3000kg, sistem tilepan layar hidrolik
beurat trailer maksimum 3500 kg
lebar trailer 2,1 m
Jangkungna layar maksimum (luhureun) 8,5 m
Sasis Galvanized dijieun nurutkeun DIN EN 13814 jeung DIN EN 13782
Anti dieunakeun sareng lantai waterproof
Hidrolik, galvanized jeung bubuk coated telescopic tihang jeung mékanis otomatis
konci kaamanan
Pompa hidrolik kalayan kontrol manual (knobs) pikeun ngangkat layar LED ka luhur 3 fase
360o layar rotasi manual kalawan konci mékanis
Kontrol manual darurat bantu - pompa tangan - tilepan layar tanpa kakuatannurutkeun DIN EN 13814
4 x outriggers ngageser sacara manual Pikeun layar anu kacida gedéna bisa jadi perlu nempatkeun kaluar outriggers keur angkutan (anjeun tiasa nyandak kana mobil narik trailer).

Desain kotak katutup énggal

Struktur kotak katutup karek ditambahkeun of 28㎡ enclosed mobile LED trailer anu cleverly dirancang, nu teu ukur ensures kasalametan layar tampilan LED jeung alat multimédia, tapi ogé sagemblengna bisa nolak karuksakan lingkungan éksternal.Naha éta mangrupikeun kaayaan cuaca anu parah atanapi lingkungan éksternal anu kompleks, wadahna kami tiasa gampang nungkulanana.

Mobile LED trailer-02
Mobile LED trailer-01

Parabot multimedia sapinuhna sayogi

Dina 7500 * 2100 * 3500mm katutup interior kotak, urang taliti dilengkepan pamisah LED tampilan outdoor layar, ngarojong Audio, power amplifier, komputer industri, komputer jeung alat multimédia lianna.Salaku tambahan, aya alat-alat listrik sapertos lampu sareng soket ngecas pikeun nyumponan sadaya kabutuhan anjeun pikeun tampilan luar.

Mobile LED trailer-04
Mobile LED trailer-03

Pigura struktur baja padet kalawan pigura exterior alloy aluminium

wadahna enclosed adopts pigura struktur baja kuat sarta pigura luar alloy aluminium pikeun mastikeun yén kotak bisa nolak tabrakan éksternal sarta blows salila prosés transportasi jeung neundeun, nyadiakeun panyalindungan tambahan pikeun alat-alat internal.

Mobile LED trailer-07
Mobile LED trailer-05

Gampang dianggo pikeun transportasi sareng neundeun

Hatur nuhun kana desain konstruksi anu katutup sareng terjal, gandeng LED mobile 28㎡ kami henteu ngan gampang diangkut, tapi ogé gampang disimpen.Naha éta perjalanan panjang atanapi perjalanan pondok, éta tiasa nyayogikeun anjeun platform tampilan anu stabil.

Mobile LED trailer-06
Mobile LED trailer-08

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami