21㎡ Platform Mobile Diterangkeun Trailer Pikeun Siaran Langsung Kaulinan Maén Bal

Katerangan pondok:

Modél: MBD-21S Platform

Mobile LED Trailer (Modél: MBD-21S Platform) mangrupikeun alat tampilan AD mobile luar anu kuat anu nyayogikeun kalenturan sareng efektivitas anu teu aya tandingan pikeun kampanye sareng kampanye pamasaran anjeun.Trailer LED ieu ngagunakeun téknologi hidrolik canggih pikeun ngangkat layar, rotasi sareng operasi sanésna langkung lancar sareng akurat.Leuwih ti éta, hiji-klik kadali jauh ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang ngadalikeun gerakan layar LED tanpa léngkah operasi kompléks, greatly ngaronjatkeun genah tur kaamanan operasi.


Rincian produk

Tag produk

MBD-21S Platform Spésifikasi
Penampilan trailer
Beurat kotor 3200 kg Dimensi (layar luhur) 7500 × 2100 × 2800 mm
Chassis Jérman-Dijieun AIKO Max speed 100 Km/h
Meupeuskeun Pegatna hidrolik As 2 as, Bearing 3500kg
Layar LED
Diménsi 7000mm (W) * 3000mm (H) Ukuran modul 250mm (W) * 250mm (H)
Merk lampu Nationstar Titik Pitch 3,91 mm
Caang 5000cd/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 200w/㎡ Konsumsi Daya Max 600w/㎡
Sasayogian tanaga G-énergi DRIVE IC ICN2153
Kartu narima Nova MRV316 Laju seger 3840
Bahan kabinét Paéh-casting aluminium Ukuran kabinét / beurat 500 * 500mm / 7,5KG
Modeu pangropéa Service pungkur Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED SMD1921 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 65410 Titik/㎡
Resolusi modul 64*64 titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
Parameter kakuatan
tegangan input Tilu fase lima kawat 415V tegangan kaluaran 220V
Arus asup 30A Konsumsi kakuatan rata 250wh/㎡
Maén Control System
prosésor video NOVA Modél VX600
Sénsor luminance NOVA Kartu multi-fungsi NOVA
System Control sora
Panguat kakuatan 1000W Jelema nu ngomong 200W*4
Sistim hidrolik
Tingkat tahan angin Tingkat 8 Ngarojong suku Manjang jarak 300mm
Sistem ngangkat sareng tilepan hidrolik Ngangkat Range 2000mm, bearing 3000kg, sistem tilepan layar hidrolik
Catetan
beurat trailer maksimum: 3500 kg
rubak trailer: 2.1m
Jangkungna layar maksimum (luhureun): 7,5m
Sasis Galvanized dijieun nurutkeun DIN EN 13814 jeung DIN EN 13782
Anti dieunakeun sareng lantai waterproof
Hidrolik, galvanized jeung bubuk coated telescopic tihang jeung mékanis otomatis
konci kaamanan
Pompa hidrolik kalayan kontrol manual (knobs) pikeun ngangkat layar LED ka luhur: 3 fase
360o layar rotasi manual kalawan konci mékanis
Kontrol manual darurat bantu - pompa tangan - tilepan layar tanpa kakuatan
nurutkeun DIN EN 13814
4 x outriggers geser adjustable sacara manual, Pikeun layar anu kacida gedéna meureun perlu nempatkeun kaluar outriggers keur angkutan (anjeun tiasa nyandak kana mobil narik trailer).
MBD-21S-Platform01
MBD-21S-Platform02

MBD-21S Platform LED trailermangrupakeun produk anyar dijieun ku JCT di 2024. Hal ieu dirarancang pikeun kadali jauh kalayan operasi hiji-tombol pikeun genah customer.Customer saukur gently mencét tombol mimiti, Layar utama otomatis lifts up, Layar otomatis bakal muterkeun layar konci sanggeus rising ka jangkungna diatur ku program, Konci up sejen layar LED badag handap, Hidrolik drive naékna luhur;teu, Saatos layar naék ka jangkungna dieusian deui, Tilepan layar dina sisi kénca jeung katuhu bentang, Hurungkeun layar kana tampilan ukuran sakabéh badag 7000 * 3000mm, Bawa panongton pangalaman visual super-ngajempolan, Greatly ningkatkeun publisitas nu pangaruh usaha;layar LED ogé bisa dioperasikeun hydraulically ku, Jieun 360 rotasi, Perkara teu dimana produk ieu diparkir, Bisa nyaluyukeun jangkungna sarta sudut rotasi ngaliwatan tombol kadali jauh, Nempatkeun eta dina posisi visual optimal.Sakabeh operasi ngan butuh 15 menit, sarta sakabeh trailer LED bisa nempatkeun kana pamakéan, nyimpen pamaké waktu jeung duit, sarta nyieun pamaké ngarasa betah.

MBD-21S-Platform03
MBD-21S-Platform04

Sajaba ti éta, numobile LED trailerstruktur téh terjal jeung awét, adaptable kana rupa-rupa lingkungan outdoor kompléks jeung kaayaan iklim, mastikeun stabilitas jeung reliabilitas pakakas.Leuwih ti éta, deployment gancang sarta desain mobile ngamungkinkeun pamaké pikeun ngarengsekeun pamakéan sarta évakuasi parabot dina periode pondok waktu, greatly ngaronjatkeun efisiensi pamakéan sarta kalenturan.

MBD-21S-Platform05
MBD-21S-Platform06

Trailer LED MBD-21S Platform ieu ngagaduhan sababaraha fitur konci, kalebet:

tampilan LED Hd:dilengkepan tampilan LED resolusi luhur, pikeun mastikeun yén dina rupa-rupa kondisi lampu bisa nampilkeun éfék visual kualitas luhur;

Cahaya sareng fléksibel:struktur lampu, gampang pikeun ngawangun, cocog pikeun rupa-rupa tempat jeung kagiatan.

Kadali jauh:ngadukung sistem kadali jauh, ngagampangkeun anjeun ngapdet sareng ngatur eusi tampilan iraha waé sareng dimana waé.

Sababaraha modeu sambungan:ngarojong rupa-rupa sinyal input, kayaning HDMI, DVI, VGA, jsb, pikeun minuhan sarat sambungan alat béda.

MBD-21S-Platform07
MBD-21S-Platform08

MBD-21S Platform LED trailerIeu cocog pikeun rupa-rupa skenario jeung tujuan, naha dina kagiatan outdoor, paméran, olahraga atawa kagiatan badag skala lianna, mobile LED trailer bisa narik perhatian masarakat, ngaliwatan LED trailer mintonkeun informasi produk jeung eusi iklan, narik perhatian leuwih konsumén target, mawa leuwih paparan jeung pangaruh publisitas.

Pondokna, trailer LED mobile (modél: MBD-21S) mangrupakeun kuat, merenah, sarta éféktif alat tampilan iklan mobile outdoor, bringing kamungkinan anyar jeung kasempetan pikeun kagiatan promosi usaha.Naha éta promosi merek, promosi produk atanapi interaksi dina situs, trailer LED mobile tiasa janten panangan katuhu dina usaha, pikeun narik perhatian sareng kasuksésan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami