21-24㎡ mobile dipingpin trailer pikeun acara olahraga

Katerangan pondok:

Modél: EF21/EF24

JCT tipe anyar LED trailer EF21 geus diluncurkeun.The sakabéh unfolded ukuran produk trailer LED ieu: 7980 × 2100 × 2618mm.Éta mobile sareng merenah.The trailer LED bisa towed mana ker iraha wae.Saatos nyambungkeun kana catu daya, éta tiasa pinuh dibuka sareng dianggo dina 5 menit.Ieu pisan cocog pikeun pamakéan outdoor.


Rincian produk

Tag produk

JCT tipe anyar LED trailer EF21 geus diluncurkeun.The sakabéh unfolded ukuran produk trailer LED ieu: 7980 × 2100 × 2618mm.Éta mobile sareng merenah.The trailer LED bisa towed mana ker iraha wae.Saatos nyambungkeun kana catu daya, éta tiasa pinuh dibuka sareng dianggo dina 5 menit.Ieu pisan cocog pikeun pamakéan outdoor.Publisitas tiasa diterapkeun ka: siaran produk, siaran promosi, siaran langsung promosi paméran, rupa-rupa perayaan, siaran langsung acara olahraga sareng kagiatan skala ageung sanés.

Spésifikasi EF21
Penampilan trailer
Beurat kotor 3000 kg Dimensi (layar luhur) 7980 × 2100 × 2618 mm
Chassis Jérman-Dijieun AIKO, Bearing 3500KG Max speed 120 Km/h
Meupeuskeun Rem dampak atanapi rem listrik As 2 as, 3500 kg
Layar LED
Diménsi 6000mm * 3500mm Ukuran modul 250mm (W) * 160mm (H)
Merk lampu Cahaya Kinglight Titik Pitch 3,91 mm
Caang ≥5000CD/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 230w/㎡ Konsumsi Daya Max 680w/㎡
Sasayogian tanaga G-énergi DRIVE IC ICN2153
Kartu narima Nova MRV416 Laju seger 3840
Bahan kabinét Paéh casting aluminium beurat kabinét alumunium 7,5 kg
Modeu pangropéa Service pungkur Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED SMD1921 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 65410 Titik/㎡
Resolusi modul 64*64 titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
rojongan sistem Windows XP, WIN 7,
Parameter kakuatan
tegangan input Tilu fase lima kawat 415V tegangan kaluaran 240V
Arus asup 20A Konsumsi kakuatan rata 0,25 kwh/㎡
Sistem Kontrol Multimedia
prosésor video NOVA Modél VX600
Sénsor luminance NOVA
Sistim sora
Panguat kakuatan 1000W Jelema nu ngomong 200W*4
Sistim hidrolik
Tingkat tahan angin Tingkat 8 Ngarojong suku Manjang jarak 300mm
rotasi hidrolik 360 derajat
Sistem ngangkat sareng tilepan hidrolik Ngangkat Range 2000mm, bearing 3000kg, sistem tilepan layar hidrolik
Spésifikasi EF24
Penampilan trailer
Beurat kotor 3000 kg Dimensi (layar luhur) 7980 × 2100 × 2618 mm
Chassis Jérman-Dijieun AIKO Beurat 3500KG Max speed 120 Km/h
Meupeuskeun Rem dampak atanapi rem listrik As 2 as, 3500 kg
Layar LED
Diménsi 6000mm * 4000mm Ukuran modul 250mm (W) * 250mm (H)
Merk lampu Cahaya Kinglight Titik Pitch 3,91 mm
Caang ≥5000CD/㎡ Jangka waktu hirup 100.000 jam
Konsumsi Daya Rata 230w/㎡ Konsumsi Daya Max 680w/㎡
Sasayogian tanaga G-énergi DRIVE IC ICN2153
Kartu narima Nova MRV208 Laju seger 3840
Bahan kabinét Paéh casting aluminium beurat kabinét alumunium 7,5 kg
Modeu pangropéa Service pungkur Struktur piksel 1R1G1B
Métode bungkusan LED SMD1921 Tegangan Operasi DC5V
kakuatan modul 18W métode scanning 1/8
HUB HUB75 Dénsitas piksel 65410 Titik/㎡
Resolusi modul 64*64 titik Laju pigura/ Grayscale, warna 60Hz, 13 bit
Sudut nempo, flatness layar, clearance modul H: 120 ° V: 120 °, ~ 0.5mm, ~ 0.5mm Suhu operasi -20 ~ 50 ℃
rojongan sistem Windows XP, WIN 7,
Parameter kakuatan
tegangan input Tilu fase lima kawat 415V tegangan kaluaran 240V
Arus asup 20A Konsumsi kakuatan rata 0,25 kwh/㎡
Sistem Kontrol Multimedia
prosésor video NOVA Modél VX600
Sénsor luminance NOVA
Sistim sora
Panguat kakuatan 1000W Jelema nu ngomong 200W*4
Sistim hidrolik
Tingkat tahan angin Tingkat 8 Ngarojong suku Manjang jarak 300mm
rotasi hidrolik 360 derajat
Sistem ngangkat sareng tilepan hidrolik Ngangkat Range 2000mm, bearing 3000kg, sistem tilepan layar hidrolik

Ngadopsi chassis ALKO Jerman, aman tur dipercaya

trailer LED EF21 ieu ngagunakeun métode mobile traction tipe trailer.Éta ngan ukur kedah ditarik ku kendaraan listrik, sareng alat ngeremna tiasa dihubungkeun sareng traktor pikeun mastikeun kasalametan nyetir;chassis mobile adopts chassis wahana ALKO Jerman, sarta kotak dikurilingan 4 suku rojongan struktur mékanis, nu aman tur dipercaya.Alatan sakabéh beuratna kira-kira 3 ton.Layar ngalipet jadi dua lembar salila transportasi, sahingga gampang pikeun mindahkeun jeung ngangkut.

21m2 mobile dipingpin trailer pikeun acara olahraga-01
21m2 mobile dipingpin trailer pikeun acara olahraga-02

Dilengkepan 6000mm * 3500mm outdoor tinggi-harti layar badag

EF21 LED trailer ieu dilengkepan 6000mm * 3500mm full-warna tinggi-harti tampilan LED (pitch P3.91) jeung sistem kontrol média.Cai mibanda sagala fungsi hiji layar LED.Ieu masih bisa nembongkeun jelas sanajan dina sinar panonpoé langsung beurang, sarta adaptable kana cuaca jeung kondisi iklim.Éta pisan fléksibel sareng tiasa dianggo dina lingkungan luar.Éta ogé tiasa nganggo metode pangiriman nirkabel sapertos drone atanapi 5G pikeun nyinkronkeun gambar ka layar ageung, anu tiasa dianggo sanajan dina dinten hujan, angin sareng cuaca anu teu normal.

21m2 mobile dipingpin trailer pikeun acara olahraga-03
21m2 mobile dipingpin trailer pikeun acara olahraga-04

layar bisa diangkat, lowered, diputer na narilep kalawan hiji klik

Layar LED gaduh jangkungna angkat 2000mm sareng kapasitas nanggung beban 3000kg.Layar ageung tiasa nganggo sistem angkat hidrolik pikeun nyaluyukeun jangkungna layar tampilan dumasar kana syarat situs pikeun mastikeun pangaruh tampilan playback.layar bisa narilep luhur jeung ka handap tur dibalikkeun 180 derajat;sanggeus layar pinuh dibuka, eta oge bisa diputer 360 derajat kénca jeung katuhu.Henteu masalah arah mana anu anjeun hoyong layar LED ageung, anjeun tiasa kalayan gampang ngahontalana.

21m2 mobile dipingpin trailer pikeun acara olahraga-05
21m2 mobile dipingpin trailer pikeun acara olahraga-06

Dua modus operasi Konsep Humanized

Trailer LED EF21 dilengkepan ku dua modeu operasi, hiji nyaéta operasi hiji-tombol, antera nyaéta operasi kadali jauh nirkabel.Duanana modus bisa gampang tur merenah dilegakeun sakabéh layar badag pikeun ngawujudkeun konsép operasi humanized.

trailer LED memang alat promotion outdoor pohara efektif.Éta tiasa nampilkeun iklan, pidéo sareng kontén sanés ngalangkungan layar tampilan LED pikeun narik perhatian para pejalan kaki sareng kendaraan.Éta fléksibel sareng mobile ogé sareng tiasa diémbarkeun dimana waé diperyogikeun.Sajaba ti éta, gandeng LED bisa leuwih flexibly minuhan kaperluan publisitas di lingkungan béda ngaliwatan fungsi kayaning adjustment kacaangan jeung kadali jauh.

21m2 mobile dipingpin trailer pikeun acara olahraga-07
21m2 mobile dipingpin trailer pikeun acara olahraga-08

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami