• 20ft LED CONTAINER-WITHOUT CHASSIS

    20ft LED Wadah-TANPA CHASSIS

    Modél: E-CON20

    CT 20-suku dipimpin wadah-tanpa sasis (Modél : E-CON20) mangrupakeun toko tampilan mobile anu anyar sareng merenah (jandela) pikeun perusahaan pikeun nembongkeun produk sareng ngamajukeun mérek.
  • 40ft LED CONTAINER-FOTON AUMAN

    40ft LED CONTAINER-FOTON AUMAN

    Modél: E-C40

    40ft LED CONTAINER-FOTON AUMAN (Model : E-C40) disesuaikan ku Jingchuan dirobih sareng diproduksi nganggo chassis semi-trailer. Wahana panggung dilengkepan layar LED warna lengkep luar ageung kalayan luas layar 40 méter pasagi. Éta cocog pikeun acara ageung sareng stasiun TV salaku siaran langsung sareng siaran, tiasa ngawujudkeun siaran langsung sareng siaran langsung.
  • 15ft led container-without chassis

    15ft dipimpin wadah-tanpa chassis

    Modél: E-TW4800

    Di pasar luar negeri, wadah anu dipimpin aya dina tahap pamekaran gancang sareng kamekaran. Ayeuna, biaya kendaraan kontainer anu dipimpin buatan Cina sakitar 30% -50% produk luar negeri anu sami. Ieu ngamungkinkeun urang ngagaduhan harga anu langkung ageung.
  • 20ft LED CONTAINER-WITHOUT CHASSIS

    20ft LED Wadah-TANPA CHASSIS

    Model: E-CON20-40s

    Di pasar luar negeri, wadah anu dipimpin aya dina tahap pamekaran gancang sareng kamekaran. Ayeuna, biaya kendaraan kontainer anu dipimpin buatan Cina sakitar 30% -50% produk luar negeri anu sami. Ieu ngamungkinkeun urang ngagaduhan harga anu langkung ageung.
  • 40ft LED Container-CIMC

    40ft LED Wadahna-CIMC

    Modél: E-CON40

    JCT 40ft LED Container-CIMC (Model : E-CON40) mangrupikeun kandaraan khusus anu merenah pikeun pagelaran sélulér sareng tiasa dipasang kana panggung. 40ft LED Container dilengkepan layar luar LED anu ageung, panggung hidrolik lengkep otomatis, sareng audio profesional sareng lampu.